Objavljeno: 09.07.2024. 14:19 Izmenjeno: 09.07.2024. 14:19

  Ulica Drugog septembra 20, naselje Kneževac, GO Rakovica. Gledateljka kaže da su bili iz Vodovoda i kanalizacije i da su kolektor na ovoj lokaciji  sanirali. Ostavili su oko tri metra oko njega otkopano i tako stoji. Ostalo je sve prljavo i ona pita da li može neko da dođe da reši problem. (Zorica)   […]

 

Ulica Drugog septembra 20, naselje Kneževac, GO Rakovica. Gledateljka kaže da su bili iz Vodovoda i kanalizacije i da su kolektor na ovoj lokaciji  sanirali. Ostavili su oko tri metra oko njega otkopano i tako stoji. Ostalo je sve prljavo i ona pita da li može neko da dođe da reši problem. (Zorica)

 

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovorili su da će Pogon za sanaciju defekata BVK nakon završetka izvođenja radova vratiti pomenutu površinu u pređašnje stanje u  najkraćem roku.

 

Gledalac se žali da je teško za prevoz do Mokroluškog  groblja. Ima nekoliko linija koje se od Laste uključuju na auto – put, a niko neće da stane da bi se ušlo. On pita da li može ispred ulaza   za groblje da se postavi tabla za stajalište, to bi bila velika pomoć pogotovo starijima. ( Viber)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju da  nije moguće uspostaviti stajalište na ulazno/izlaznoj rampi za auto – put. Iz ovog Sekretarijata dodaju da se stajalište linije 310 nalazi u neposrednoj blizini groblja gde je pešačka dostupnost oko 5 minuta.

 

 

Gledalac ima stan koji je za vreme Drugog svetskog rata kupljen. Podnet je zahtev u katastru da se uknjiži. Međutim, ne može da se uknjiži jer nema potvrdu da je isplatio prodavcu. U međuvremenu prodavac je umro. Kakva su njegova prava. Ima kupoprodajni ugovor i računi i porez su na njega. On pita  da li može sam da podnse zahtev ili preko advokata. (Nikola)

 

Iz Republičkog geodetskog zavoda odgovaraju da za predmete po starim ispravama gledalac mora da se obrati advokatu koji će ga uputiti šta mu od dokumentacije fali i kako može to da pribavi.

 

Gledateljka se žali da su u Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu kod restorana Bela reka gde se već 5 meseci izvode radovi jedni šahtovi za kišnu kanalizaciju su u ravni sa asfaltom a sa suprotne strane ulice su ti šahtovi izdignuti. Ona pita zbog čega je to tako. ( Mara)

 

Odgovor JP „Putevi Beograda“:

 

U pitanju su privremeno postavljeni ASO poklopci za šahtove koji će se iznivelisati kad bude bio urađen habajući sloj u skladu sa konačnom nivelacijom saobraćajnice.

 

Radovi u Vojvođanskoj ulici se izvode fazno pod saobraćajem. Kolovoz još nije kompletno završen, obeležen je privremenom žutom saobraćajnom signalizacijom.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana