Objavljeno: 03.06.2024. 14:47 Izmenjeno: 03.06.2024. 14:47

Ulica Žarka Jelića, naselje Dobanovci, GO Surčin. Gledalac pita Elektrodistribuciju Beograd zašto  nisu postavljeni satovi za električnu energiju na stubove u ovoj ulici. Gledalac moli da se satovi izvedu na električne stubove. ( Julijus)     Odgovor Elektrodistribucije Beograd:   Ogranak Elektrodistribucije Zemun izmešta merna mesta po planu prioriteta a lokacija navedenog korisnika trenutno nije […]

Ulica Žarka Jelića, naselje Dobanovci, GO Surčin. Gledalac pita Elektrodistribuciju Beograd zašto  nisu postavljeni satovi za električnu energiju na stubove u ovoj ulici. Gledalac moli da se satovi izvedu na električne stubove. ( Julijus)

 

 

Odgovor Elektrodistribucije Beograd:

 

Ogranak Elektrodistribucije Zemun izmešta merna mesta po planu prioriteta a lokacija navedenog korisnika trenutno nije u planu za izmeštanje. Moguće je izmestiti merno mesto i u sopstvenoj režiji, a za to je potrebno dostaviti zahtev sa potpunim podacima na šalter pisarnice ogranka.

 

Gledalac pita kada će biti izgrađen Dom zdravlja u Batajnici. ( Marko)

 

Iz Doma zdravlja „Zemun“ dobili smo sledeći odgovor:

 

U planu je izgradnja novog objekta Ogranka Doma zdravlja „Zemun“ u Batajnici.

 

Dom zdravlja „Zemun“ u koordinaciji sa Ministarstvom zdravlja, lokalnom samoupravom i drugim nadležnim organima  preduzima neophodne radnje na prikupljanju potrebne dokumentacije. U  narednom periodu   obavlja se  postupak u vezi sa nedostajućom infrastrukturom  (lokacijski uslovi) i drugi potrebni uslovi.

 

 

Gledalac pita koji je rok za dostavu penzija na ruke kod Pošte Srbije. Već nekoliko meseci mu se dostavlja 17 ili18 u mesecu i gledalac gubi pravo da ostvari popust kod plaćanja računa. Gledalac je iz Umčara. ( Lepisav)

 

Iz JP „ Pošta Srbije“ odgovaraju da dinamiku isplate određuje Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO), a Pošta prati isplatu koja je dogovorena. Od obezbeđivanja gotovog novca za isplatu penzija na adresi, Pošta bez zadržavanja kreće sa isplatom.

 

Gledalac se zahvaljuje Gradskom stambenom zbog rešavanja problema u zgradi u ulici Maršala Birjuzova 48. Promenjena je cev, ispumpane fekalne vode i dezinfikovani podrumi. ( Ivan)

 

Pohvalu gledaoca Servisni centar Grada Beograda prosledio je JP „Gradsko stambeno

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana