Objavljeno: 09.05.2024. 14:51 Izmenjeno: 09.05.2024. 14:51

Gledateljka prijavljuje da je na autobuskom stajalištu broj 875 u ulici Miška Kranjca, pored Kulturnog centra Rakovica informativnu tablu skroz prekrilo granje. ( Ljiljana)   Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovorili su nam da su izvršeni radovi na orezivanju grana na predmetnoj lokaciji.   Gledateljka pita da li i ko može da skine ostatke srpske zastave […]

Gledateljka prijavljuje da je na autobuskom stajalištu broj 875 u ulici Miška Kranjca, pored Kulturnog centra Rakovica informativnu tablu skroz prekrilo granje. ( Ljiljana)

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovorili su nam da su izvršeni radovi na orezivanju grana na predmetnoj lokaciji.

 

Gledateljka pita da li i ko može da skine ostatke srpske zastave na uglu Nemanjine ulice, preko puta bolnice Sveti Sava. Gledateljka pita čija je dužnost da postavlja  i menja državnu zastavu. ( Maja)

 

Iz Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju odgovaraju:

 

Komunalni milicionari su izvršili kontrolu reda iz svoje nadležnosti na prijavljenoj lokaciji i tom prilikom su utvrdili da je pomenuta zastava istaknuta na stubu javne rasvete, te su u predmetnom slučaju obavestili Javno komunalno preduzeće „Javno osvetljenje“ Beograd, kako bi istu uklonili u što kraćem roku.

 

Gledateljka se javlja sa Vidikovca i kaže da je u ulici Vidikovački venac između zgrada 79 i 81 pre tri godine napravljen parking ali i pored toga stanari se parkiraju na zelenoj površini. Gledateljka je prijavljivala i opštini Rakovica i Sekretarijatu za inspekcijske poslove u 27. marta ali do sada nije ništa preduzeto i sada moli da se bar postave stubići da bi se sprečilo nepropisno parkiranje. (Živanović)

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ dobili smo sledeći odgovor:

 

Predmetna površina je obuhvaćena programom redovnog održavanja JKP „Zelenilo Beograd“ 5. kategorija stambenog naselja  Vidikovac- Vidikovački venac. Ugradnja stubića na ovoj lokaciji  planirana je za sledeću godinu.

 

 

Gledalac je poslao video snimak nekulturnog i necivilizovanog ponašanja dve devojke koje su u autobusu  podigle noge na sedišta naspram njihovog gde sede, to nije retko, skoro svaki dan se susrećemo sa ovim problemom. Gledalac pita ko je nadležan da sankcioniše ovakvo ponašanje. (Viber)

 

Odgovor Sekretarijata za javni prevoz:

 

Navedeni incident je trebalo prijaviti vozaču u trenutku dešavanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana