Objavljeno: 26.03.2024. 17:23 Izmenjeno: 26.03.2024. 17:23

Gledalac  je u invalidskoj penziji od aprila 1999. godine. Redovno mu je penzija isplaćivana do januara ove godine. Poslednja dva meseca nijedna uplata mu nije uplaćena na tekući račun kod Poštanske štedionice. Obratio se i načelniku u Fondu PIO ali bez ikakvog odgovora je do danas ostao. On pita šta se dešava i zašto. (Milutin) […]

Gledalac  je u invalidskoj penziji od aprila 1999. godine. Redovno mu je penzija isplaćivana do januara ove godine. Poslednja dva meseca nijedna uplata mu nije uplaćena na tekući račun kod Poštanske štedionice. Obratio se i načelniku u Fondu PIO ali bez ikakvog odgovora je do danas ostao. On pita šta se dešava i zašto. (Milutin)

 

 

Iz Fonda PIO su nam odgovorili da su kontaktirali  gledaoca i da problem je nastao zbog promene adrese i preseljenja predmeta i da je sada sve razrešeno.

 

Gledateljka je bila u Bulevaru  kralja  Aleksandra u Studentskom domu u restoranu . Sedela je u bašti na terasi, a ispod terase se nalaze 4 žbuna gde prolaznici obavljaju nuždu, pa se širi neprijatan miris. Da li Stdentski dom zna za taj problem, da li mogu da se uklone ta četiri žbuna? (Ljiljana)

 

Zelene površine oko Studentskog doma „Kralj Aleksandar I” nisu u nadležnosti Ustanove Studentski centar „Beograd”, već ih održava JKP „Zelenilo Beograd”. Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovaraju da su niski četinari ( vrste Taxus baccata) kao šiblje i cvetni rasad sađeni na navedenoj lokaciji prema projektu i da se za problem sa građanima takve vrste treba obratiti Komunalnoj miliciji, koja poseduje mehanizme da isto sankcioniše.

 

Iz ovog preduzeća napominju da je ovo prva pritužba takve vrste za navedenu lokaciju.

 

 

Gledalac pita da li će biti postavljene info table na autobuskim stajalištima u Ulici Vojvode Stepe od Autokomande do Trošarine? (Živko)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju da nije moguće izvršiti postavljanje displeja na ovoj lokaciji iz tehničkih razloga koji se odnose na širinu platoa tramvajskih i autobuskih stajališta.

 

 

Gledalac pita da li je moguće postaviti još jednu klupu na stajalištu kod Bežanijskog groblja gde staje linija 82. Ima samo jedna klupa a puno je starijih ljudi koji idu na groblje. (Viber)

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovaraju da sa te strane saobraćajnice JKP „Zelenilo-Beograd“ održava samo zelenu površinu koja je u funkciji zelene površine uz saobraćajnicu i iz razloga bezbednosti na takvim lokacijama klupe se ne postavljaju.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana