Objavljeno: 05.03.2024. 14:39 Izmenjeno: 05.03.2024. 14:39

Gledateljka ima predlog da Infostan  nagradi redovne platiše. (Gordana)   Odgovor JKP „Infostan tehnologije“:   Za građane Beograda koji redovno plaćaju potrošene komunalne usluge, obezbeđeni su sledeći popusti i pogodnosti:   · Popust od 5%-za plaćanje računa do datuma dospeća označenog na uplatnici   · Popust od 6%-za korisnike koji koriste popust šest meseci u […]

Gledateljka ima predlog da Infostan  nagradi redovne platiše. (Gordana)

 

Odgovor JKP „Infostan tehnologije“:

 

Za građane Beograda koji redovno plaćaju potrošene komunalne usluge, obezbeđeni su sledeći popusti i pogodnosti:

 

· Popust od 5%-za plaćanje računa do datuma dospeća označenog na uplatnici

 

· Popust od 6%-za korisnike koji koriste popust šest meseci u kontinuitetu

 

· Popust od 7%-za korisnike koji koriste popust godinu dana u kontinuitetu

 

Za više informacija o pogodnostima za redovne platiše pratite sajt https://infostan.rs/ .

 

 

Matice srpske 65, naselje Mirijevo, GO Zvezdara. Gledalac kaže da je autobusko stajalište na ovoj lokaciji u veoma lošem stanju  i pita da li može da se rekonstruiše. (Milovan)

 

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovaraju da je problem na ovom stajalištu  kolovozu koji je oštećen. Navedeni problem je u nadležnosti JP „Putevi Beograda“ i prijava gledaoca upućena je navedenom preduzeću.

 

 

Gledateljka prijavljuje da se kod Zemun Parka na raskrsnici kod nadvožnjaka, (tu saobraćaju autobusi 701,707,708,709) stoji otvorena trafo stanica, nema vrata i moli nadležne da reaguju. (Viber)

 

Prema informaciji iz Elektrodistribucije Beograd navedena trafo stanica je još uvek u nadležnosti Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

 

Iz Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda odgovaraju da je posle izgradnje trafostanica u privrednoj zoni Gornji Zemun, više puta dolazilo do obijanja i krađe u trafostanicama. Direkcija je sprovodila postupke javnih nabavki u cilju njihove sanacije i ponovnog puštanja u rad. Direkcija je istovremeno podnosila urgencije nadležnim imaocima javnih ovlašćenja da se izvrši primopredaja trafostanica u skladu sa zakonom i tražila da se uredi pitanje upotrebe i održavanja trafostanica, posle njihove izgradnje kao dela javne saobraćajne infrastrukture.

 

Gledateljka pita šta može i kada da se uradi sa putem od Jocinog dućana pa prema naselju Sebeš ovčanski na teritoriji GO Palilula. Nekoliko puta  su nasipali šljunak ali rupe se ubrzo opet pojave, to je deonica oko 800 metara i moli da se asfaltira ako može. (Dragica)

 

Pitanje i primedbu gledateljke prosledili smo GO Palilula. Po dobijanju tražene informacije, obavestićemo gledateljku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana