Objavljeno: 09.02.2024. 14:11 Izmenjeno: 09.02.2024. 14:11

Gledateljka pita zašto nema osvetljenja na putu od Železnika do Ibarske magistrale u dužini od 3 kilometra? Ona kaže da su solarne sijalice  postavljene pre dve godine ali ne rade. (Slavica)     Iz JKP „Javno osvetljenje“ odgovorili su da su radovi na regulisanju instalacije autonomnog LED – solarnog osvetljenja na predmetnoj lokaciji prema operativnom […]

Gledateljka pita zašto nema osvetljenja na putu od Železnika do Ibarske magistrale u dužini od 3 kilometra? Ona kaže da su solarne sijalice  postavljene pre dve godine ali ne rade. (Slavica)

 

 

Iz JKP „Javno osvetljenje“ odgovorili su da su radovi na regulisanju instalacije autonomnog LED – solarnog osvetljenja na predmetnoj lokaciji prema operativnom planu ovog preduzeća obavljeni tokom prethodne sedmice.

 

Solarno osvetljenje na navedenoj lokaciji trebalo bi da je sada u funkciji.

 

 

Jurija Gagarina 75, GO Novi Beograd. Gledalac kaže da su na ovoj lokaciji ispred i pored zgrade propali ivičnjaci na trotoaru. (Aleksandar)

 

Iz GO Novi Beograd odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas da  je komunalni inspektor   evidentirao oštećenje i prijavu sa utvrđenim činjeničnim stanjem prosledio Odeljenju za građevinske  i  komunalne poslove  GO Novi Beograd – odseku za građevinske poslove kako bi se predlog sanacije uvrstio u  Program održavanja  saobraćajnih površina u javnoj svojini – javnom korišćenju unutar bloka.

 

Gledalac ukazuje na problem nehigijenskog naselja na Ibarskoj magistrali, na lokaciji između Žarkova i Labudovog brda. On kaže da podsećaju  na deponije a niko ništa ne preduzima. Gledalac pita da li taj problem može da se reši? (Žarko)

 

Iz Sekretarijata za socijalnu zaštitu odgovaraju da je projekat raseljavanja neformalnih naselja  deo širih napora grada Beograda da poboljša ukupnu ekonomsku i socijalnu egzistenciju marginalizovanih zajednica. Tako se u budućem periodu planira raseljavanje nekoliko neformalnih naselja na teritoriji grada Beograda koje će za cilj imati poboljšanje uslova života za najugroženije romske porodice, uključujući podršku u pronalaženju trajnih i adekvatnih stambenih rešenja.

 

 

Pešterska 19, naselje Mali Mokri Lug, GO Zvezdara.  Gledateljka kaže da su na ovoj lokaciji kopali  da bi se prikačio gas ali su presekli kablove. MTS je došao i iskopao dve rupe, međutim nisu ih zatrpali, od decembra je tako. Ona pita da li može neko da dođe da asfaltira rupe? (Milana)

 

Iz Telekoma Srbija odgovorili su da ovo preduzeće nije izvođač radova, već firma koja sprovodi gasifikaciju na navedenoj lokaciji, ali je njihova  kompanija bila prinuđena da izađe na teren radi popravke telekomunikacionog kabla koji je tokom radova bio oštećen. Prema informaciji iz Telekoma Srbija radovi na navedenoj lokaciji su bili u toku i prošle nedelje a trebalo bi da su okončani u petak 09.02.2024.godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana