Objavljeno: 05.12.2023. 14:09 Izmenjeno: 05.12.2023. 14:09

Jurija Gagarina 75, GO Novi Beograd. Gledalac se žali da je ispred ove zgrade pre 6 godina JKP „Beogradske elektrane“ izvodilo svoje radove i zamenili su cev. Međutim, ostali su nesređeni ivičnjaci. On pita da li mogu da navedenu površinu vrate u prvobitno stanje? (Aleksandar)   Iz Sek. za inspekciju, nadzor i komunikaciju odgovaraju:   […]

Jurija Gagarina 75, GO Novi Beograd. Gledalac se žali da je ispred ove zgrade pre 6 godina JKP „Beogradske elektrane“ izvodilo svoje radove i zamenili su cev. Međutim, ostali su nesređeni ivičnjaci. On pita da li mogu da navedenu površinu vrate u prvobitno stanje? (Aleksandar)

 

Iz Sek. za inspekciju, nadzor i komunikaciju odgovaraju:

 

Uvidom u našu evidenciju uočili smo da nismo imali prijavu za navedeni problem. Shodno tome, Vaše pitanje smatraćemo inicijativom za rešavanje problema.

Inspektor Odeljenja za ulice i puteve Sekretarijata za inspekciju, nadzor i komunikaciju izvršiće vanredni inspekcijski nadzor i nakon utvrđenog činjeničnog stanja preduzeti mere u skladu sa nadležnostima.

 

 

Gajeva ulica, GO Grocka. Gledateljka se žali da komšija pušta vodu niz ulicu. Gledateljku zanima kome da se obrate za pomoć? (Ljubinka)

 

Komunalne inspekcija GO Grocka je nakon obraćanja gledateljke poslala svoju ekipu na teren da proveri navode iz prijave. Nakon izlaska na teren Servisnom centru Grada Beograda dostavljen je sledeći odgovor GO Grocka:

 

 

Komunalni inspektor Odeljenja za inspekcijske poslove gradske opštine Grocka je u postupku inspekcijskog nadzora sačinio zapisnik br. 355-1678PO2Z od 29.11.202Z.godine, u kome je konstatovao da navodi iz predstavke, koji se odnose na ispuštanje vode niz Gajevu ulicu u Vrčinu, u momentu vršenja inspekcijske kontrole nisu potvrđeni, odnosno nisu zatečena lica koja puštaju  -izlivaju vodu na gore pomenutu ulicu. Takođe je konstatovano da u navedenoj ulici ne postoji izgrađena vodovodna i kanalizaciona mreža, već sve ukazuje da se zbog same konfiguracije terena u navedenoj ulici, kao i zbog nepostojanja kanala za prihvat atmosferskih voda iste razlivaju po ulici.

Iz svega napred navedenog postupak inspekcijskog nadzora se okončava saglasno odredbom čl. 37. stav 2. Zakona o inspekcijskom nadzor.

 

Ovo obaveštenje dostavlja vam se u skladu sa čl. 66. stav 1. ZUP-a, ono nema karakter upravnog akta i na isto se ne može izjaviti žalba.

 

 

 

 

Gledateljka pita da li će se nešto preduzeti sa linijom 91. Autobusi na ovoj liniji ne polazi na vreme, deca kasne u školu a građani na posao. (Biserka)

 

Sek. za javni prevoz nam je dostavio sledeći odgovor:

 

Zahvaljujemo se na obraćanju i ukazanom problemu u vezi sa funkcionisanjem linije 91.

U narednom periodu biće sprovedena pojačana kontrola ostvarivanjanja reda vožnje i tačnosti polazaka na ovoj liniji u cilju poboljšanja kvaliteta prevozne usluge.

 

Gledateljka želi da pohvali radnika Gradske čistoće iz Borče koji je našao njenu ličnu kartu i bankovnu karticu. On je vratio  gledateljki novčanik koji joj je bio ukraden kod Buvljaka na Novom Beogradu. (Zorica)

 

Servisni centar grada Beograda je pohvalu gledateljke prosledio JKP „Gradska čistoća“. Iz ovog preduzeća su se zahvalili i odgovorili da je pohvala stigla do radnika kome je namenjena.

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana