Objavljeno: 28.11.2023. 14:04 Izmenjeno: 28.11.2023. 14:04

Saše Filipovića 3, GO Rakovica. Gledateljka kaže da od početka grejne sezone nema grejanje u stanu kao ni komšinica, zvali su toplanu, bili su jednom ali ništa nisu uradili i nisu ponovo došli. ( Milica)   Odgovor JKP „Beogradske elektrane“:   Po prijemu reklamacije odmah smo poslali našu stručnu u Saše Filipovića 3 da utvrdi […]

Saše Filipovića 3, GO Rakovica. Gledateljka kaže da od početka grejne sezone nema grejanje u stanu kao ni komšinica, zvali su toplanu, bili su jednom ali ništa nisu uradili i nisu ponovo došli. ( Milica)

 

Odgovor JKP „Beogradske elektrane“:

 

Po prijemu reklamacije odmah smo poslali našu stručnu u Saše Filipovića 3 da utvrdi činjenično stanje. Utvrdili smo da predajnoj stanici sve radi po zadatim parametrima i da nema problema. U predmetnom stanu je rađena prepravka grejnih tela u ličnoj režiji i korisnik je upućen na izvođača tih radova da otkloni nedostatke zbog kojih se ulaže reklamacija za negrejanje.

 

Gledalac iz Malog Mokrog Luga, GO Zvezdara, pita zašto nemaju vodu već 30 sati, ulica 20. oktobar kao i okolne ulice. (Miloš)

 

Iz  JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ odgovaraju da su  zbog kvara na vodovodnoj mreži u Bulevaru kralja Aleksandra 620 bez vode bili stanari ove i okolnih ulica. Ekipe JKP BVK su juče 28.11. bile na terenu i otklonile kvar. Iz ovog preduzeća dodaju da zbog složenosti kvara i nepredviđenih okolnosti na terenu radovi nekad moraju da se produže. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom bila je obezbeđena auto – cisterna. Ekipe JKP BVK se trude da kvarove otklanjaju u najkraćem mogućem roku.

 

Naselje Skela, GO Obrenovac. Gledateljka moli da se reguliše snabdevanje strujom , svaki čas nestaje struja kada padne kiša, u ponedeljak 27.11.2023. godine je 6 puta nestajala. ( Branka)

 

Iz Elektrodistribucije Beograd su nam odgovorili da je  u delu naselja Skela, u ponedeljak 27. novembra bilo  nekoliko kratkih prekida u napajanju električnom energijom od 8.54 do 11.15 časova, u okviru završetka radova na popravci mreže.

 

Akrobate Aleksića 12, GO Zemun. Gledateljka se uselila u stan 2019. godine od tada nema grejanje ili ponekad a to je retko da ima i ono veoma slabo, prijavljivala je nekoliko puta, došli su jednom i rekli da je to tako. Gledateljka moli ako može da dobije normalno grejanje u stanu koje uredno plaća. (Dragica)

 

Iz JKP „Beogradske elektrane“ odgovaraju da je neophodno  da gledateljka zakaže merenje temperatura u stanu, na telefon Servisnog centra Grada Beograda 11 0 11 nakon čega će biti preduzete odgovarajuće mere.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Nedelja
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Ponedeljak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana