Objavljeno: 13.09.2023. 14:16 Izmenjeno: 13.09.2023. 14:16

Gledateljka drugi put postavlja pitanje , kada će početi da radi Dom zdravlja u Železniku? Već dve godine ne radi i svi moraju da idu u Sremčicu. (Nada)   Ponavljamo odgovor DZ „Dr Simo Milošević“ Čukarica:   Obaveštavamo Vas da je rok za završetak radova Doma zdravlja u Železniku, novembar 2023.godine. Po našim saznanjima, radovi […]

Gledateljka drugi put postavlja pitanje , kada će početi da radi Dom zdravlja u Železniku? Već dve godine ne radi i svi moraju da idu u Sremčicu. (Nada)

 

Ponavljamo odgovor DZ „Dr Simo Milošević“ Čukarica:

 

Obaveštavamo Vas da je rok za završetak radova Doma zdravlja u Železniku, novembar 2023.godine. Po našim saznanjima, radovi se odvijaju po planiranoj dinamici.

 

 

 

Matice srpske 24, GO Zvezdara. Park na ovoj lokaciji je pun granja i smeća, tako stoji još od oluje koja je bila pre mesec dana. (Svitica)

 

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovorili su da se čišćenje parka na navedenoj lokaciji planira do kraja ove nedelje.

 

 

Kosmajska 55, GO Barajevo. Gledateljka pita kada može da se popravi rasveta na ovoj lokaciji? ( Milica)

 

Iz JKP „Javno osvetljenje“ dobili smo sledeći odgovor:

 

Uvidom u bazu podataka primljenih reklamacija građana, konstatovano je da prijava ne postoji za predmetnu lokaciju. Ekipe JKP “Javno osvetljenje“  će reagovati blagovremeno, u skladu sa mogućnostima, kako bi instalacija javnog osvetljenja ponovo bila u funkciji.

 

 

Naselje Ugrinovaci, GO Zemun. Gledateljka pita kada će se otvoriti groblje u ovom naselju? Ne radi već dve ili tri godine. (Slavka)

 

Navedeno groblje nije u nadležnosti JKP „Pogrebne usluge“ već Javnog preduzeća „Poslovni centar Zemun“ kome smo pitanje gledateljke i prosledili. Ono što bi možda moglo zanimati našu gledateljku iz Zemuna a što je Servisni centar grada Beograda dobio kao informaciju iz JKP „Pogrebene usluge“ je da je novo groblje u Batajnici (koje će biti u nadležnosti ovog preduzeća) trenutno u fazi projektovanja.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana