Objavljeno: 27.07.2023. 15:17 Izmenjeno: 27.07.2023. 15:17

Gledateljka moli da se vrate ležeći policajci u Ulici Ruža, Kumodraž, dve godine stoje oštećeni i niko ništa nije preduzima. (Jagodinka)     Dostavljamo Vam odgovor JP „Putevi Beograda:   U vezi sa predmetnim zahtevom za obnavljanje saobraćajne signalizacije, odnosno fizičkih prepreka za usporavanje saobraćaja, obaveštavamo vas da su izdati opšti nalozi Izvođačima radova za […]

Gledateljka moli da se vrate ležeći policajci u Ulici Ruža, Kumodraž, dve godine stoje oštećeni i niko ništa nije preduzima. (Jagodinka)

 

 

Dostavljamo Vam odgovor JP „Putevi Beograda:

 

U vezi sa predmetnim zahtevom za obnavljanje saobraćajne signalizacije, odnosno fizičkih prepreka za usporavanje saobraćaja, obaveštavamo vas da su izdati opšti nalozi Izvođačima radova za redovno održavanje postojeće saobraćajne signalizacije na uličnoj mreži  u skladu sa Ugovornim obavezama.

 

Za konkretnu lokaciju tj., ul. Ruža, GO Voždovac, obaveštavamo vas da je JP „Putevi Beograda“ izdalo i hitan nalog Izvođaču radova da se postojeće fizičke prepreke za usporavanje saobraćaja obnove na terenu u najkraćem roku.

 

Obavestićemo vas o realizaciji hitnog naloga na terenu.

 

 

Gledateljka prijavljuje da bankomati Komercijalne banke ne rade tj. već duže vreme u Crnotravskoj, Vareškoj kao i na Novom Beogradu, ona je klijent banke. (Ljubica)

 

 

Gledateljki savetujemo da se u vezi navedenog problema neposredno obrati NLB Komercijalnoj banci na broj telefona 011/2018600.

 

 

Gledateljka pita da li može nešto da se uradi da ulica Obrada Mihajlovića dobije vodu, okolne ulice imaju vodu, priključene su a njihova nije? (Lela)

 

 

Odgovor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda:

 

Poslove priključenja na postojeću vodovodnu mrežu obavlja nadležno javno-komunalno preduzeće.

 

Drugim izmenama i dopunama programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta za 2023. godinu, koji je usvojila Skupština grada Beograda, nisu predviđene aktivnosti na izgradnji vodovodne mreže u Ulici Obrada Mihajlovića Jastreba u naselju Lisović.

 

Saglasno instrukcijama za izradu budžeta grada za naredni period, stručne službe Direkcije utvrdile su prioritetne rashode, investiciona ulaganja i ugovorene obaveze i, u skladu sa tim, planirale sredstva za realizaciju programa uređivanja i dodele građevinskog zemljišta, u kome se nalaze prioritetni programski zadaci prema utvrđenim kriterijumima, kao što su nastavak realizacije započetih objekata, obaveze prema investitorima po ranije zaključenim ugovorima i objekti od interesa za grad prema strateškim planovima.

 

Gledateljka želi da pohvali ekipu hitne pomoći VMA i doktora Nikolu Gazivodu, pala je na kolovozu, zadobila povrede, hitna pomoć je brzo reagovala. Isto tako ima primedbu na rad sestre u smeni 19.07.2023. godine, kada je dovezena na VMA, na način komunikacije i odsustvo empatije. (Ljiljana)

 

Pohvalu kao i primedbu gledateljke smo prosledili Vojnomedicinskoj akademiji.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana