Objavljeno: 29.06.2023. 14:13 Izmenjeno: 29.06.2023. 14:13

Cerak, od Jablaničke ulice do Vidikovačke pijace, GO Čukarica. Gledateljka kaže da je  staza na ovoj lokaciji  neuređena i puna je rastinja. (Ljiljana)   Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovorili su navedena površina  nije u  Programu redovnog održavanja javnih zelenih površina JKP „Zelenilo-Beograd“. Primedbu na izgled predmetne staze prosledili smo dalje inspekciji da preduzme mere iz […]

Cerak, od Jablaničke ulice do Vidikovačke pijace, GO Čukarica. Gledateljka kaže da je  staza na ovoj lokaciji  neuređena i puna je rastinja. (Ljiljana)

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ odgovorili su navedena površina  nije u  Programu redovnog održavanja javnih zelenih površina JKP „Zelenilo-Beograd“. Primedbu na izgled predmetne staze prosledili smo dalje inspekciji da preduzme mere iz svoje nadležnosti i naloži uređenje ove staze.

 

 

Gledateljka navodi da ne postoji direktan prevoz iz Beograda do banje Vrujci. Ona predlaže da se tokom letnje sezone obezbedi autobus na ovoj relaciji. (Radmila)

 

Predlog gledateljke prosledili smo Saobraćajnom preduzeću „Lasta“. Po dobijanju odgovora, informisaćemo gledateljku.

Gledalac se žali da autobuska stanica na Ceraku, preko puta dečjeg obdaništa Plava ptica, nema nadstrešnicu ni klupicu. (Stevo)

 

Primedbu gledaoca uputili smo Sek. za javni prevoz. Nakon dobijanja odgovora, obavestićemo gledaoca.

 

 

Gledateljka kaže da su 28. juna prosvetni radnici imali organizovanu proslavu u Domu Armije, ali sto za kojim je sedela gledateljka, je bio šikaniran od šefa sale jer su tražili vodu pored svega drugog što su mogli da naruče. Ona navodi da je odnos šefa sale i konobarice bio katastrofalan prema posetiocima. ( Branka)

 

Kako nije reč o komunalnom problemu, preporučujemo gledateljki da žalbu na ophođenje osoblja restorana prema gostima uputi neposredno rukovodstvu odnosno upravi Doma Vojske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana