Objavljeno: 28.06.2023. 15:57 Izmenjeno: 28.06.2023. 15:57

Ulica Put za stubove prvi deo, broj 12, GO Voždovac. Gledaoca interesuje kada će vodovodna mreža biti legalizovana u ovoj  ulici? ( Aleksije)   Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacije“ dobili smo sledeći odgovor:   JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” ne može legalizovati vodovodnu mrežu izgrađenu bez građevinske dozvole. JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” prima […]

Ulica Put za stubove prvi deo, broj 12, GO Voždovac. Gledaoca interesuje kada će vodovodna mreža biti legalizovana u ovoj  ulici? ( Aleksije)

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacije“ dobili smo sledeći odgovor:

 

JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” ne može legalizovati vodovodnu mrežu izgrađenu bez građevinske dozvole. JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” prima na održavanje vodovodnu mrežu koja ima svu potrebnu tehničku dokumentaciju i gde vrši nadzor nad izvedenim radovima. Izvedena mreža se nakon završenih radova prima na osnovu Projekta izvedenog objekta koji za predmetnu lokaciju nije predat.

 

 

Gledateljka pita gde i kome da se javi za nabavku ogreva, jer je rečeno da Srbijašume prodaju drva preko penzionerskih organizacija. Traži konkretno kome može da se javi da nabavi ogrev. (Branka)

 

Ponavljamo odgovor JP „Srbijašume“:

 

Udruženja penzionera na osnovu zainteresovanosti svojih članova, podnose zahtev

JP „Srbijašume“ za sklapanje ugovora o saradnji, prodaji robe – ogrevnog drveta.

Ukoliko zainteresovani građani nisu članovi nekog udruženja mogu pozvati na

telefon 011/36 11 083 za više informacija.

 

Mačvanska 3, GO Vračar. Gledalac traži da se na ovoj lokaciji oreže živa ograda.

 

Prema informaciji iz JKP „Zelenilo Beograd“ navedena površina nije u njihovoj nadležnosti. Prijavu smo dalje prosledili inspekciji. Po dobijanju odgovora, obavestićemo gledaoca.

 

Gledateljka je u  maju je predala zahteve za vaučer za odmor. Nije dobila nikakav odgovor, a  rečeno je da će dobiti poštom. Kako da proveri šta se dešava? (Ljuba)

 

Gledateljka sve tražene informacije može dobiti putem kontakt telefona za informacije o vaučerima Ministarstva turizma i omladine: 011/2606-521, 011/2606-576  i 011/3111-569.

 

 

Pohvala za radnike JKP „Javno osvetljenje“ koji su na prijavljen kvar 25. juna  izašli i otkloni kvar na uličnoj rasveti 27. juna na lokaciji Put za Prnjavor. ( Aleksije)

 

Pohvalu našeg gledaoca prosledili smo JKP „Javno osvetljenje“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana