Objavljeno: 23.06.2023. 13:59 Izmenjeno: 23.06.2023. 13:59

Gledateljka pita  kada će da asfaltiraju poslednjih 300 metara ulice Braće Srnić do Laste? ( Danica)   Odgovor JP „Putevi Beograda“:   Obaveštavamo Vas da Program radova Sekretarijata za saobraćaj donosi Gradonačelnik, na osnovu predloga i prioriteta koje definišu Gradske opštine, a u skladu sa opredeljenim sredstvima budžeta grada Beograda.   Uzimajući navedeno u obzir, […]

Gledateljka pita  kada će da asfaltiraju poslednjih 300 metara ulice Braće Srnić do Laste? ( Danica)

 

Odgovor JP „Putevi Beograda“:

 

Obaveštavamo Vas da Program radova Sekretarijata za saobraćaj donosi Gradonačelnik, na osnovu predloga i prioriteta koje definišu Gradske opštine, a u skladu sa opredeljenim sredstvima budžeta grada Beograda.

 

Uzimajući navedeno u obzir, neophodno je da se obratite nadležnoj Gradskoj opštini koja će predložiti da se predmetna ulica uvrsti u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj.

 

Pitanje gledateljke uputili smo dalje opštini.

 

 

Baštovanska ulica, GO Surčin. Da li JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ ima  u planu da u ovoj ulici zameni azbestne cevi ?

 

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ dobili smo sledeći odgovor:

 

Baštovanska ulica trenutno nije u Planu rekonstrukcije vodovodne mreže. Plan rekonstrukcije vodovodne mreže BVK izrađuje se po prioritetima (veličina defekta, starost cevovoda, ugroženost saobraćajne i druge infrastrukture…) a u skladu sa finansijskim mogućnostima.

 

JKP BVK će uvrstiti Baštovansku ulicu u Surčinu u Plan rekonstrukcije vodovodne mreže za naredni period.

 

Molimo građane za razumevanje i strpljenje.

 

Ulica Ljube Nedića 3, GO Voždovac. Pored gledateljkine zgrade nalazi se  zgrada od devet spratova zbog koje joj je zazidan prozor a zauzet je i trotoar. Ona pita da li može nešto da se promeni? ( Gordana)

 

Dostavljamo  odgovor Sekretarijata za inspekciju nadzor i komunikaciju – Građevinske inspekcije u celosti:

 

Građevinska inspekcija vodi postupak inspekcijskog nadzora nad izgradnjom predmetnog objekta.

Investitor poseduje Građevinsku dozvolu pod br. ROP-VOZ-14788-CPI-2/2019 od 10.09.2019. godine, kao i Potvrdu o prijavi radova pod br. ROP-VOZ-14788-WA-CPI-2/2019 od 17.09.2019. godine.

 

Građevinski inspektor je dana 02.02.2021. godine konstatovao da je objekat izgrađen u konstruktivnom smislu u skladu sa građevinskom dozvolom, i u toku je postupak dobijanja upotrebne dozvole pred nadležnim organom, a postupak inspekcijskog nadzora je u toku do dobijanja upotrebne dozvole.

Ulica Bulevar Mihajla Pupina kod solitera broj 201 iskopana je pre godinu dana rupa, ona je ograđena sa tri stuba i prekrivena crvenom šupljikavom mrežom. Rečeno je da će  Zelenilo da zatrpa tu rupu. Gledateljka kaže da još uvek stoji nezatvorena rupa. Ona pita kada će to biti rešeno? ( Ana)

 

Ponavljamo odgovor JKP „Zelenilo Beograd“:

 

Radnici JKP “Zelenilo-Beograd“ imaju u planu u skorijem periodu sanaciju predmetnog šahta.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana