Objavljeno: 27.04.2023. 13:31 Izmenjeno: 27.04.2023. 13:31

Zrenjaninski put 169a, GO Palilula. Gledateljka je platila 130 hiljada dinara za priključak struje. Od avgusta do decembra je bilo sve kako treba, ali 13.decembra izgoreo je samonoseći kabl do strujomera. Žalila se distribuciji mnogo puta, pisala im, ali oni kažu da nije njihova greška. Kakva su njena prava i šta može da uradi? (Darinka) […]

Zrenjaninski put 169a, GO Palilula. Gledateljka je platila 130 hiljada dinara za priključak struje. Od avgusta do decembra je bilo sve kako treba, ali 13.decembra izgoreo je samonoseći kabl do strujomera. Žalila se distribuciji mnogo puta, pisala im, ali oni kažu da nije njihova greška. Kakva su njena prava i šta može da uradi? (Darinka)

 

Ponavljamo odgovor Elektrodistibucije Srbija o kome smo već informisali gledateljku:

 

U evidenciji Ogranka Elektrodistribucije Krnjača na adresi Zrenjaninski put 169A kao vlasnik objekta i krajnji kupac vodi se Milisav Kojić. Merenje utrošene električne energije za navedeni objekat se vrši u ormanu mernog mesta koji je ugrađen na samom objektu. U njemu se nalaze tri električna brojila i sva tri su na ime Milisav Kojić.

Objekat na Zrenjaninskom putu 169A je priključen 2004. godine. Nakon priključenja objekta na elektrodistributivni sistem, unutar objekta su izvršena dva razdvajanja potrošnje električne energije. Prvo razdvajanje je izvršeno 2011. godine, a drugo 2014. godine. Za oba razdvajanja Stranki je izdato Rešenje o odobrenju i u skladu sa izdatim Rešenjem Stranka je uplatila troškove priključenja.

Poslednji kvar koji je evidentiran na navedenoj adresi, požar u ormanu mernog mesta, je bio decembra 2019.godine.  U skladu sa zakonom i obavezom, Ogranak Elektrodistribucija Krnjača je sanirala kvar o svom trošku i obezbedila napajanje objekta električnom energijom.

 

 

 

 

Zagorska 38, GO Zemun.  Gledateljka kaže da su radnici JKP „Zelenilo Beograd“ sa dvorišne strane  orezivali drveće 21.03.2023. Tada su rekli da ima tu staro i suvo drvo i da će doći naknadno da ga uklone. Još uvek se niko nije pojavio. (Ružica)

 

 

Iz JKP „Zelenilo Beograd“ su odgovorili da su pomenuti radovi u planu da budu izvršeni u narednom periodu u skladu sa dinamikom radova JKP “Zelenilo-Beograd“.

 

 

Gledateljka pita ko je dužan da ispred tržnog centra Tempo kada se ide prema Kvantašu obeleži parking prostor i pravac kretanja? (Mirijana)

 

Odgovor Sekretarijata za saobraćaj:

 

Na korisničkim parcelama, obaveza je vlasnika ili korisnika parcele da u skladu za Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima i Pravilnika o postavljanju saobraćajne signalizacije jasno definiše i obeleži površine namenjene za parkiranje i kretanje vozila.

 

 

Gledateljka je pohvalila lekare i medicinske sestre na Odeljenju gerijatrije u Gradskoj bolnici. ( Stanojka)

 

 

Pohvalu naše gledateljke prosledili smo KBC „ Zvezdara“.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana