Objavljeno: 22.02.2023. 14:42 Izmenjeno: 22.02.2023. 14:42

Gledalac se žali da u Kosovskoj 18, već 5-6 godina imaju problem sa hladnom vodom koja negde curi i zbog toga im stižu visoki računi za vodu.  (Aleksandar )   Odgovor JKP BVK:   Uzrok dugotrajnih povećanih računa za vodu je najčešće kvar ili curenje na vodovodnim instalacijama unutar objekta. JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ […]

Gledalac se žali da u Kosovskoj 18, već 5-6 godina imaju problem sa hladnom vodom koja negde curi i zbog toga im stižu visoki računi za vodu.  (Aleksandar )

 

Odgovor JKP BVK:

 

Uzrok dugotrajnih povećanih računa za vodu je najčešće kvar ili curenje na vodovodnim instalacijama unutar objekta. JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ održava isključivo uličnu vodovodnu mrežu, zaključno sa vodomerom. Održavanje instalacija unutar objekta je u nadležnosti vlasnika, odnosno korisnika usluga. Za rešavanje problema curenja na unutrašnjim instalacijama, potrebno je da se stranka obrati preduzeću sa kojim stambena zajednica ima zaključen ugovor o održavanju. Za stambene zgrade to je najčešće JKP „Gradsko stambeno“.

 

Beokom je pitanje gledaoca dalje prosledio JP „Gradsko stambeno“. Po dobijanju odgovora, gledalac će biti informisan o istom.

Vinogradska, GO Surčin. Gledateljka  pita kada će biti sanirane rupe u ovoj ulici (Grozdana ).

 

Iz JP „Putevi Beograda“ dobijen je sledeći odgovor:

 

Povodom pitanja koje ste nam uputili, obaveštavamo Vas da je JP „Putevi Beograda“ izdalo nalog izvođaču radova za popravku oštećenja na kolovozu u Vinogradskoj ulici.

 

 

 

Gledalac mesecima ima problem sa MTS-om, korisnik je njihovih usluga, uvek mu na računu piše dug iz prethodnog  perioda 4 dinara, oni štampaju račune pa se ta cifra iz meseca u mesec  ponavlja? ( Predrag )

 

 

Pitanje gledaoca Beokom je uputio Telekom Srbija. Po dobijanju odgovora, gledalac će biti obavešten.

 

 

Gledateljka pita ko kontroliše rad upravnika stambenih zajednica?

( Milica )

 

 

 

Ukoliko je upravnik stambene zajednice izabran iz redova stanara, njegov rad kontroliše opštinska komunalna inspekcija. Ako je reč o profesionalnom upravniku koji nije stanar zgrade za kontrolu njegovog rada nadležna je Privredna komora Srbije i njima može gledateljka da uputi žalbu.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana