Objavljeno: 14.07.2022. 11:28 Izmenjeno: 14.07.2022. 11:28

Gledateljka  iz naselja Brace Jerković , pita da li može da se asfaltira deo puta izmedju skole Djura Daničić i mesne zajednice tj. Doma zdravlja, radili su verovatno  toplovod i tako stoji već mesecima.,(Dragica)   Iz JKP Beograd put odgovaraju sledeće:   Ekipe JKP “Beograd put” će sanirati oštećenje u narednih 7 dana.     […]

Gledateljka  iz naselja Brace Jerković , pita da li može da se asfaltira deo puta izmedju skole Djura Daničić i mesne zajednice tj. Doma zdravlja, radili su verovatno  toplovod i tako stoji već mesecima.,(Dragica)

 

Iz JKP Beograd put odgovaraju sledeće:

 

Ekipe JKP “Beograd put” će sanirati oštećenje u narednih 7 dana.

 

 

Braće Jerković – postoje dve biste ispred Doma zdravlja Nebojsi i Dusanu Jerkoviću tu je mali parkic koji je zapusten i prljav, gledateljka moli da se parkic sredi. (Dragica)

 

Iz JKP Zelenilo Beograd odgovaraju:

 

Radnici „Zelenila“ imaju u planu u toku sutrašnjeg dana da izvrše radove na čistoći na predmetnoj lokaciji.

Intenzitet čišćenja površina podrazumeva i određeno ponašanje korisnika zelenih površina što, nažalost, nije uvek slučaj.

JKP “Zelenilo-Beograd“ neprestano apeluje na korisnike zelenih površina da za odlaganje kućnog smeća koriste kontejnere, a ne parkovske đubrijere. Nesavesnim ponašanjem pojedinaca otežava se uspostavljanje komunalnog reda na zelenim površinama. Samo odgovornim ponašanjem prema našem okruženju možemo obezbediti da Beograd bude čist, zdrav i uređen grad.

 

Pre dva meseca gledateljka je imala lekarski problem i koji joj je rešena na VMA.  Od 28. aprila do 4. maja 4 puta je hitne pomoći vodila u Klinički centar, i uvek su joj govorili da mora kod kardiologa, dok je gospođa tvrdila da je problem sa plućima. Na VMA su joj pomogli. (Ljubinka)

 

Ukoliko gledateljka smatra da joj je povređeno neko od prava iz oblasti zdravstvene zaštite može se obratiti Kancelariji za zaštitu prava pacijenata Beograd Tiršova 1.Telefon i e-mail: 011/360-56 34; savetnik.pacijenata@beograd.gov.rs

 

 

 

 

.Gledateljku interesuje restitucija za VM Lug. Bili su u Kolarčevoj, podnosili su zahteve rekli su im da će ih zvati, nisu još dobili poziv. Pitanje je dokle je došlo sa zahtevima za restituciju Velikog Mokrog Luga. (Dobrila)

 

Prijem ili telefonski razgovor sa obrađivačem konkretnog predmeta, a radi pružanja stručne pomoći, zakazuje se ISKLJUČIVO pisanom molbom na adresu elektronske pošte zakazivanje@restitucija.gov.rs ili pisanom molbom koja se šalje na adresu Agencije, Kolarčeva 7, 11000 Beograd, Republika Srbija.

Molba treba da sadrži broj predmeta i ime i prezime podnosioca molbe sa telefonskim kontaktom ili adresom elektronske pošte.

Stranke sve svoje primedbe na rad Agencije ili zaposlenih u Agenicji mogu poslati pismenim putem na adresu elektronske pošte: primedbe@restitucija.gov.rs

BeogradKolarčeva7. Telefon: 011/ 69 79 038

Domu zdravlja Simo Milošević u Železniku je pre par meseci prekinuta fizikalna terapija, premeštena je u Dom zdravlja  na Banovom brdu, čeka se renoviranje Doma zdravlja  u Železnik, pitanje je da li može da se vrati fizikalna u Železnik dok ne počne renoviranje.(Milovan)

 

Iz DZ Čukarica odgovaraju:

 

Obaveštavamo Vas da će u septembru u Domu zdravlja Železnik

početi sa radom Služba za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana