Objavljeno: 01.05.2020. 13:16 Izmenjeno: 01.05.2020. 13:16

Gledateljka pita da li mobilni operateri mogu da vrše zaplenu novca kod uplaćenih, a nepotrešenih kredita za pripejd kartice? (Milena) Odgovor Telekoma Srbija: Rok važenja pripejd kartice je 12 meseci od aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune kredita. Svakom dopunom kredita rok važenja kartice se produžava na novih 12 meseci. Rok važenja kredita na pripejd […]

Gledateljka pita da li mobilni operateri mogu da vrše zaplenu novca kod uplaćenih, a nepotrešenih kredita za pripejd kartice? (Milena)

Odgovor Telekoma Srbija:
Rok važenja pripejd kartice je 12 meseci od aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune kredita. Svakom dopunom kredita rok važenja kartice se produžava na novih 12 meseci.
Rok važenja kredita na pripejd kartici je 90 dana od poslednje dopune i svakom dopunom kredit se sabira sa prethodnim iznosom i važi novih 90 dana.

Poštujući opšta zakonska načela, svaki operator u skladu sa svojim smernicama poslovanja u okviru opšte zakonske regulative, ima pravo da propiše rokove dopune i važenja SIM pripejd kartice i postupanja u slučaju neblagovremene dopune kredita. U skladu sa Opštim uslovima za pružanje usluga u javnoj mobilnoj mreži, Telekom Srbija zadržava pravo da cene usluga i druge komercijalne uslove pružanja usluga usklađuje sa svojom poslovnom politikom i o promenama u predviđenom roku obavesti korisnike na zvaničnoj internet stranici, kao i u poslovnicama i na drugim prodajnim mestima Telekoma Srbija.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana