„Bebiron“ otvara viber zajednicu Studio B

Objavljeno: 19.12.2019. 14:19 Izmenjeno: 19.12.2019. 14:23

Stručno savetovalište za roditelje Bebiron, treću godinu za redom odgovara na pitanja i daje savete 24 časa sedam dana u nedelji putem Viber aplikacije.  Idejni tvorac platforme Bebiron Valentina Katić najavljuje da savetovalište proširuje obim svojih aktivnosti otvaranjem Viber zajednice i objavljivanjem prvog besplatnog paketa stikera.

Cilj je da se roditelji medjusobno povežu i da se, sa što manje napora, ostvare u jednoj od najodgovorijih uloga u životu.

Viber savetovalište Bebiron pruža trudnicama i roditeljima priliku da podele svoja iskustva, dobiju korisne savete i da  lakše prepoznaju i reše probleme sa kojima se susreću u prvim godinama života bebe.  Tim okuplja 20  patronažnih sestara, pedijatre, nutricioniste, alergologe, ginekologe i psihologe koji 24 časa dnevno odgovaraju na pitanja.

Savetovalište Bebiron prepoznato je i podržano od strane Ministarstva zdravlja. Broj od 70 000 pratilaca svakodnevno se povećava , a promo lice projektra, glumica Iskra Brajović, ističe kako su joj saveti  te platforme veoma pomogli  i navodi u kojim situacijama.

Interaktivna edukativna predstava Bebiron u poseti,  koja na komičan način prikazuje teškoće kroz koje prolaze novopečeni roditelji, od 15. januara kreće na turneju po Srbiji, najavljuju iz Savetovališta i pozivaju sve roditelje da se pridruže Viber zajednici i prate buduća dešavanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana