Objavljeno: 26.08.2019. 15:13 Izmenjeno: 26.08.2019. 15:13

  Vojvode Stepe  415 – Gledateljka kaže da na putu stoji rupa  već duže vreme. Pita kada može da se zakrpi? (Mirjana) Iz JKP Beograd put su nam odgovorili da će ekipe izaći na teren i u skladu sa dinamikom izvođenja radova sanirati rupu na pomenutoj lokaciji.   Surčin – Gledalac pita šta će se […]

 

Vojvode Stepe  415 – Gledateljka kaže da na putu stoji rupa  već duže vreme. Pita kada može da se zakrpi? (Mirjana)

Iz JKP Beograd put su nam odgovorili da će ekipe izaći na teren i u skladu sa dinamikom izvođenja radova sanirati rupu na pomenutoj lokaciji.

 

Surčin – Gledalac pita šta će se preduzeti na sprečavanju prodaje mlečnih i suhomesnatih  proizvoda na pijaci u Surčinu gde se to obavlja bez frižidera i bez minimalnih sanitarnih usllova? Gledalac takođe pita kada će biti izgrađena nova pijaca koja je obećana pre 5 godina. (Branislav)

Iz GO Surčin su nam odgovorili sledeće:

Pijaca u Surčinu nije opremljena objektima i opremom za prodaju mlečnih i suhomesnatih proizvoda, te je svaka prodaja zabranjena.

Kontrola prodaje takvih proizvoda je u nadležnosti  sanitarne inspekcije.

Izgradnja nove pijace je u planu za naredni period.

 

Gledateljka kaže da u pošti u Despota stefana od 6 šaltera radi samo 1 i da se čeka više od 40 minuta, dok u manjoj pošti u Ruzveltovoj rade sva 4 šaltera. Pita: Zašto u tako velikoj pošti radi samo 1 šalter za uplatu? (Radmila)

Iz JP Pošta Srbije dobili smo sledeći odgovor:

Pošta 11108 Beograd 12 se nalazi u ulici Bulevar Despota Stefana 68 A i raspolaže sa 6 šalterskih mesta. S tim u vezi, pretpostavljamo da se vaš upit odnosi na navedenu poštu, budući da u istoj ulici postoji još jedna pošta sa manjim brojem šaltera.

Tokom dana 20.08.2019., na šalterskim poslovima u pošti 11108 Beograd 12 bilo je angažovano 6 zaposlenih (u dve smene) i njihova prosečna dnevna produktivnost bila je maksimalna.

U navednoj pošti je rad u šalter sali u prvoj smeni bio organizovan na sledeći način:

·       1 zaposleni na poslovima uplate-isplate;

·       1 zaposleni na kombinovanom šalteru (uplata-isplata,  prijem pošiljaka);

·       1 zaposleni na isporuci pošiljaka;

·       Zaposleni na blagajničkim poslovima po završetku zaduženja dostave (od 9.30) radi kao ispomoć na šalteru uplate-isplate.

U neposrednom okruženju pošte 11108 Beograd 12 posluju sledeće pošte:

·       11121 Beograd 36, Gundulićev venac broj 12, na udaljenosti od 460m;

·       11125 Beograd 51, Bulevar despota Stefana broj 10, na udaljenosti od 1.050m.

Ukoliko raspolažete informacijama o datumu i vremenskom intervalu na koji se vaš upit odnosi, kao i tačnoj lokaciji pošte, molimo Vas da nam dostavite, u cilju daljeg razmatranja vašeg pitanja.

„Pošta Srbije” obaveštava korisnike da, ukoliko imaju pitanje, komentar, ili prigovor, mogu da se obrate JP „Pošta Srbije” kako bi isti bili blagovremeno razmotreni, a korisnici dobili povratnu informaciju.

Korisniku su na raspolaganju sledeći kanali komunikacije i prilagođeni načini za dobijanje brzog odgovora:

–                  preko kontakt centra Pošte Srbije: 0700-100-300 besplatno za korisnike fiksne mreže „Telekom Srbije” a.d., i 011/3607-788 za korisnike drugih fiksnih i svih mobilnih mreža bez tarifiranja poziva,

–                  u bilo kojoj pošti popunjavanjem odgovarajućeg obrasca može se postaviti pitanje/prigovor/sugestija,

–                  slanjem pisma poštom na adresu: Javno preduzeće „Pošta Srbije”, Beograd, Takovska 2, Beograd,

–                  elektronskom poštom na e-mail: brigaokorisnicima@posta.rs,

–                  preko internet stranice Pošte: www.posta.rs  u delu aplikacije Kontakti.

 

Gandijeva 148a  – ekipe Vodovoda  promenile  su vodomer na lokalu i od tada stižu  visoki  računi za vodu. Gledalac je nekoliko puta  intervenisao i podneo zahtev za izlazak komisije  kako bi se proverio vodomer.  Do danas rezultata nema.  Kako rešiti problem? (Pajo).

Beokom je pitanje prosledio JKP BVK čije će nadležne službe  posle izlaska na teren dostaviti izveštaj sa kojim će gledalac biti upoznat.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Utorak
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana