Objavljeno: 22.02.2018. 10:39 Izmenjeno: 22.02.2018. 10:39

Zet je 2007. podigao kredit, a preminuo 2009. sada ćerka otplaćuje kredit, ali banka nikako neće da joj da listing sa sredstvima koja su već otplaćena za života pokojnika. U pitanju je Otp banka. Zvali su i centralu u Novom Sadu, ali nisu uspeli da dobiju listing. (Milka)   Da bi gledateljkina kći dobila listing […]

Zet je 2007. podigao kredit, a preminuo 2009. sada ćerka otplaćuje kredit, ali banka nikako neće da joj da listing sa sredstvima koja su već otplaćena za života pokojnika. U pitanju je Otp banka. Zvali su i centralu u Novom Sadu, ali nisu uspeli da dobiju listing. (Milka)

 

Da bi gledateljkina kći dobila listing sa sredstvima koja su otplaćena za života njenog supruga treba zvanično da podnese zahtev banci i da, ukoliko je oglašena za naslednika svog supruga, priloži ostavinsko rešenje. Ukoliko banka odbije može da uputi zahtev odeljenju za reklamacije, ako i oni odbiju treba da se obrati Narodnoj banci takođe dopisom kojim ih obaveštava o povredi prava i da traži da joj se dostavi listing.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana