Objavljeno: 07.02.2018. 11:57 Izmenjeno: 07.02.2018. 11:57

Barajevo – žiteljima ove opštine potreban je put i autobus u nekim naseljima kao što je Vrbovno. (Slavoljub)   Program radova Sekretarijata za saobraćaj za tekuću, 2018. godinu, donosi Gradonačelnik, kome predlog Programa dostavljaju na usvajanje JP „Putevi Beograda“ i Sekretarijat za saobraćaj, a na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine u skladu […]

Barajevo – žiteljima ove opštine potreban je put i autobus u nekim naseljima kao što je Vrbovno. (Slavoljub)

 

Program radova Sekretarijata za saobraćaj za tekuću, 2018. godinu, donosi Gradonačelnik, kome predlog Programa dostavljaju na usvajanje JP „Putevi Beograda“ i Sekretarijat za saobraćaj, a na osnovu predloga i prioriteta koje definišu gradske opštine u skladu sa opredeljenim sredstavima budžeta grada Beograda. Gledalac bi trebalo da se obrati GO Barajevo kako bi JP „Putevi Beograda“ predložili ulice za uključenje u predlog Programa radova Sekretarijata za saobraćaj za narednu godinu.

Kada je u pitanju autobus za Vrbovno iz Sekretarijata za javni prevoz odgovorili su nam da nisu planirane izmene i značajano produženje trase postojeće linije JLPP-a, jer za produženje trase u postojećoj situaciji nema kapaciteta, niti je predlog kao takav bio deo studije linija prigradskog i lokalnog prevoza.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana