Objavljeno: 24.01.2018. 11:31 Izmenjeno: 24.01.2018. 11:31

Barajevo, naselje Gaj – gledateljka traži da „Lastin“ autobus od Banovog brda do Barajeva vozi do naselja Gaj, jer od poslednje stanice u naselju imaju još1,5 – 2 km pešice.Teško je, jer nekad čekaju i po 40 minuta. Najviše bi voleli da dobiju gradski prevoz. Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovoreno nam da je Saobraćajni […]

Barajevo, naselje Gaj – gledateljka traži da „Lastin“ autobus od Banovog brda do Barajeva vozi do naselja Gaj, jer od poslednje stanice u naselju imaju još1,5 – 2 km pešice.Teško je, jer nekad čekaju i po 40 minuta. Najviše bi voleli da dobiju gradski prevoz.

Iz Sekretarijata za javni prevoz odgovoreno nam da je Saobraćajni fakultet pre dve godine, za potrebe Sekretarijata za saobraćaj uradio Studiju mreže linija na osnovu prethodno obavljenih brojanja putnika i ankete potencijalnih korisnika, na osnovu čega je urađen predlog mreže linija javnog prevoza na teritorijama opština Mladenovac, Obrenovac, Grocka, Lazarevac i Barajevo, koji se postepeno implementira. Ovim snimanjima, nije potvrđena potreba za produženjem osnovne barajevske linije koja saobraća prema Beogradu, prema naselju Gaj, zbog postojanja lokalne autobuske linije koja spaja opštinu Barajevo sa naseljem Gaj. U suprotnom bi stanovnici i ostalih barajevskih naselja podnosili isti zahtev, koji realno ne bi bilo moguće realizovati, zbog čega i postoje lokalne linije koje spajaju Gradsku opštinu Barajevo sa ostalim naseljima na teritoriji opštine, da bi se glavna veza sa Beogradom ostvarila preko same opštine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Subota
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana