Zvanična sezona kupanja na Adi Ciganliji počela u 12 sati studio b

Objavljeno: 17.06.2024. 16:57 Izmenjeno: 22.06.2024. 10:20

Zvanična sezona kupanja na Adi Ciganliji otvara se u utorak u 12 časova kada počinje sa radom spasilačka služba, saopšteno je iz Javnog preduzeća „Ada Ciganlija”. Na kupalištu će dežurati i dve ekipe Hitne pomoći, Komunalna milicija i dežurna služba obezbeđenja Javnog preduzeća „Ada Ciganlija”. Posetioci će moći da uživaju na plaži od 10.30 do […]

Zvanična sezona kupanja na Adi Ciganliji otvara se u utorak u 12 časova kada počinje sa radom spasilačka služba, saopšteno je iz Javnog preduzeća „Ada Ciganlija”.

Na kupalištu će dežurati i dve ekipe Hitne pomoći, Komunalna milicija i dežurna služba obezbeđenja Javnog preduzeća „Ada Ciganlija”. Posetioci će moći da uživaju na plaži od 10.30 do 18.30 časova.

Ove godine, po trinaesti put, JP „Ada Ciganlija” s ponosom dobija priznanje „Plava zastava”, koje je ujedno simbol čistoće vode u Savskom jezeru, uređenosti plaže, efikasnosti spasilačke službe i bezbednosti na samom kupalištu.

Iz Javnog preduzeća „Ada Ciganlija” apeluju na sve ljubitelje „beogradskog mora” da poštuju radno vreme kupališta, pravila ponašanja na kupalištu, kao i sva upozorenja spasilačke službe.

Radno vreme kupališta će biti od 10.30 časova do 18.30 časova i u tom periodu će u zavisnosti od vremenskih prilika, doba dana i posećenosti, dežurati između 40 i 55 spasilaca, rekla je Pavlović. „Apelujemo na sve ljubitelje Beogradskog mora da poštuju radno vreme kupališta, pravila ponašanja na kupalištu kao i sva upozorenja spasilačke službe“, istakla je Pavlović. „Ove godine, po trinaesti put, JP Ada Ciganlija ponosi se priznanjem ‘Plava zastava’ koja je je ujedno simbol čistoće vode u Savskom jezeru, zatim uređenosti plaže, efikasnosti spasilačke službe i bezbednosti na samom kupalištu. Trenutna temeperatura vode je 23 stepena Celzijusa“, rekla je Pavlović pred otvaranje kupališne sezone na Adi Cignaliji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana