Žensko inovativno preduzetništvo: od ideje do uspešnog biznisa Studio B, marketing

Objavljeno: 13.10.2020. 13:25 Izmenjeno: 13.10.2020. 13:25

Online konferencija o ženskom inovativnom preduzetništvu „Women’s inovation day“ održaće se 29. oktobra 2020. godine sa početkom u 10 sati.

Ostvarene preduzetnice kao podrška nezaposlenim ženama koje žele da pokrenu sopstveni posao

Online konferencija o ženskom inovativnom preduzetništvu biće poligon za razvoj ideja – kako pokrenuti biznis, prevazići prepreke u poslovanju posebno u doba pandemije izazvane korona virusom, stvoriti novu mrežu kontakata ili je dodatno unaprediti. Dobre primere iz prakse daće preduzetnice, predstavnice udruženja i preduzetničkih asocijacija kroz tematske panele o inovacijama u preduzetništvu.

Konferenciji će prisustvovati nezaposlene žene sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje, žene koje su zainteresovane da pokrenu sopstveni posao, kao i svi koji su motivisani za razvoj sopstvenog biznisa.

Da pandemija koja je potisnula dosadašnje sisteme poslovanja,  a u najvećoj meri komunikaciju svela na online platforme ne mora nužno doneti samo posledice, pokazaće naši učesnici panela na primeru razvijanja aplikacija i drugih inovativnih rešenja i dati savete za unapređenje poslovanja u domenu platnih institucija.

Posebna pažnja biće posvećena i turističkoj industriji, koja je jedna od najviše pogođenih grana privrede pod uticajem korona virusa. Dokazani predstavnici ove branše govoriće o aktuelnim problemima i idejama za njihovo prevazilaženje.

Online konferencija o ženskom inovativnom preduzetništvu „Women’s inovation day“ održaće se 29. oktobra 2020. godine sa početkom u 10 sati.
Sve zainteresovani učesnici mogu se besplatno prijaviti registracijom na sajtu https://wid.digitalevents.rs/ i time aktivno učestvovati u debati i postavljanju pitanja, a cela konferencija se može pratiti i putem  live streama na oficijelnom YouTube kanalu Centra „Spektar“.

Projekat „Women’s Innovation day“ deo je opštih stremljenja ka unapređenju rodne ravnopravnosti i poboljšanju položaja žena u Srbiji, kroz umrežavanje postojećih privrednih subjekata koje su osnovale ili vode žene, kao i razmenu iskustava između uspešnih preduzetnica i onih koje nameravaju da pokrenu sopstveni posao.  Konferenciju realizuje Centar „Spektar“ u saradnji sa kabinetom Ministra za inovacije i tehnološki razvoj.

One Response to “Žensko inovativno preduzetništvo: od ideje do uspešnog biznisa”

  1. ivana nikolic каже:

    Dobar dan Vam zelim, da se izvinim sto se nisam na vreme ukljucila na konferenciju jer sam
    imala sam poteskoca prilikom registracije. Praticu konferenciju na You tube putem live strima.
    Hvala na ovakvimprojektima. sa postovanjem Ivana Nikolic, Paracin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Magla

Trenutna temperatura 0°C

Magla

Petak
Magla

Max: 6°C
Min: 0°C

Magla

Vremenska prognoza za 5 dana