Zemun dobio novu poštu Tanjug

Objavljeno: 15.11.2021. 12:31 Izmenjeno: 16.11.2021. 13:58

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Ðorđević otvorio je novu poštu u Zemunu i poručio da je plan da se u narednom periodu otvori još 300 novih ekspozitura širom Srbije

FOTO TANJUG/SAVA RADOVANOVIC/ bs

Nova pošta, otvorena u Ulici Put pruge u Zemunu ima tri šaltera i svojim uslugama olakšaće život građanima u tom delu Zemuna, rečeno je na otvaranju.

Direktor je ovom prilikom pozdravio zaposlene i poželeo im srećan rad u novootvorenom predstavništvu Pošte.

Rekao je da je planirano povećanje plata u ovom sektoru od naredne godine, kao i da će uskoro dobiti nove unoiforme.

„Ovo je jedna u nizu pošta koje su otvorene ili će biti otvorene. Imamo velikih planova u dogovoru sa Vladom Srbije, a onaj najvažniji je da pošta bude otvorena u svakom mestu u Srbiji“, izjavio je Ðorđević.

Dodao da je plan da u narednom periodu bude otvoreno još oko 300 ekspozitura širom zemlje i istakao je da će sve pošte koje se otvaraju biti ugovorne pošte (u kojima se obavljaju usluge koje je Pošta dogovorila sa zastupnikom saglasno zaključenom ugovoru).

Ðorđević je rekao da je nedavno princip rada ugovornih pošta promenjen i da su sada uslovi za zaposlene daleko bolji.

Objasnio je da je cilj otvaranja novih ekspozitura da sve usluge koje pruža Pošta Srbije budu dostupne svim građanima zemlje bez obzira na to gde žive.

„Ova pošta predstavlja korak dalje u tome kako idejno treba da izgledaju naše pošte, kako će biti organizovane i kako će biti opremljene,“ poručio je Ðorđević.

Takođe, naglasio je da se otvaranjem novih prestvništva pruža mogućnost otvaranja novih radnih mesta u Srbiji.

Ðorđević je, govoreći o budućim planovima, rekao da otvaranje ove ekspoziture u Zemunu prvi u nizu koraka koji će Poštu Srbije postaviti na lidersku poziciju u regionu.

Takođe, izrazio je nadu da će korisnici koji trenutno sarađuju sa privatnim operaterima ponovo vratiti poslovanju sa Poštom.

Nova vozila, uniforme i inovativne usluge koje će Pošta Srbije pružiti od naredne godine, prema njegovim rečima, će podići nivo poslovanja Pošte na viši nivo i unaprediti kvalitet života zaposlenih i korisnika usluga.

„Zadovoljstvo je danas biti ovde u Zemunu u društvu naših ljudi. Vidim jedan entuzijazam kod naših zaposlenih da su bolja vremena pred Poštom“, kazao je Ðorđević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Nedelja
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana