Zbirka pesama za decu „Kišni glistac” u IK „Laguna“ Studio B

Objavljeno: 19.04.2019. 21:34 Izmenjeno: 19.04.2019. 21:34

U Izdavačkoj kući Laguna predstavljena je zbirka pesama za decu „Kišni glistac”, čiji je autor naš poznati glumac Andrija Milošević. On kaže da je potrebno da se kroz ovakve knjige obraćamo najmlađima i dodaje da će se, kao poznati dečji pisci, potruditi da im književnost približi na najbolji način kako bi je zavoleli u najranijem uzrastu.

 

Kroz zabavne pesme Andrije Miloševića, ali i ilustracije Nemanje Ristića, najmlađi čitaoci će kroz smeh shvatiti važnost i snagu iskrenog prijateljstva. Poznati glumac kaže da mu nije teško da piše za najmlađe i kao važnu izdvaja jednu činjenicu.

Na kraju krajeva družiti se sa drugim dečjim piscima koji su bolji od mene i koji nisu toliko zastupljeni u javnosti i ja na ovaj način pokušavam da promovišem dečju književnost. Zato je ovde došao i Ljubivoje Ršumović da mi pomogne i pošto me zna od trenutka kad sam počinjao da se bavim glumom da zajednički skrenemo pažnju da su deca naša budućnost i da je potrebno da im se na svaki mogući način obratimo.

Kišni glistac je zbirka pesama koja decu tera na razmišljanje i motiviše ih da, čitajući knjigu od jedne do druge korice, dođu do odgovora na brojna pitanja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Grmljavina sa kišom

Trenutna temperatura 22°C

Grmljavina sa kišom

Sreda
Pljusak i grmljavina

Max: 27°C
Min: 20°C

Pljusak i grmljavina

Vremenska prognoza za 5 dana