Završna konvencija koalicije „Zdrava Srbija – Bolja Srbija“ Tanjug

Objavljeno: 18.06.2020. 14:16 Izmenjeno: 18.06.2020. 14:16

Koalicija “Zdrava Srbija – Bolja Srbija” održala je završnu konvenciju za parlamentarne izbore u Srbiji, na gradskom trgu u Topoli, pred više stotina simpatizera, na kojoj su čelnici koalicije Milan Stamatović, Dragan Jovanović i Veroljub Stevanović ponovili stav da samo regionalne stranke i lideri sa vidljivim i merljivim rezultatima mogu pokrenuti Srbiju.

Poručili su da samo ravnomernim razvojem svih regiona u zemlji mladi i svi ostali građani mogu videti svoju budućnost u Srbiji.

„Krenuli smo iz male Čajetine, stigli do Topole, a potom i do Kragujevca. Sada je ostalo da oporavimo i Beograd. Mi smo čuvari Srbije jer čuvamo ovo što je ostalo od naših svetinja i naših prirodnih resursa u unutrašnjosti. Srbiji su potrebni ljudi sa rezultatima koji nude rešenja“, poručio je Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije i nosilac liste ““Zdrava Srbija – Bolja Srbija““.

Dodao je da oni žele Srbiju u kojoj postoji ozbiljan agrarni budžet i na nivou države i na nivou gradova, Srbiju koja je prva u sportu, u kojoj se živi drugačije i u kojoj je svaki dan bolji za svakoga.

„Kada pobedimo u Čajetini, Kragujevcu i Topoli, ali i šire, postaćemo ozbiljna snaga u Parlamentu“, izjavio je Veroljub Stevanović, potpredsednik Zdrave Srbije i kandidat za poslanika koalicije.

Naveo je i da će objediniti prvu srpsku prestonicu Topolu i prestoni grad Kragujevac.

„Hoćemo da gospoda u Beogradu shvate da Srbija nije samo Beograd, jer ako se ovako nastavi za 25 godina pola sela u Šumadiji neće biti. Hoćemo Srbiju koja će znati da prepozna prave vrednosti“, rekao je Dragan Jovanović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 15°C

Pretežno vedro

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 24°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana