Završeni radovi na pijaci „Banovo brdo“

Objavljeno: 27.02.2016. 16:26 Izmenjeno: 27.02.2016. 16:26

Na pijaci „Banovo brdo“završeni su radovi u delu gde se prodaju mlečni i suvomesnati proizvodi.

– Obezbeđivanje dobrih uslova za korisnike rashladnih vitrina za nas predstavlja imperativ. U pitanju su najosetljiviji proizvodi koji se prodaju na pijaci – izjavio je Ivan Sočo, direktor JKP „Gradske pijace“.

Prma njegovim rečima, to preduzeće i na ovoj pijaci sprovodi analize zdravstvene i higijenske ispravnosti animalnih proizvoda, kako bi posetioci u potpunosti mogli da budu sigurni da su proizvodi zdravi i nastavili da kupuju kod svog poljoprivrednog proizvođača.

Na pijaci „Banovo brdo“ postavljena je oprema za zaštitu zakupaca rashladnih vitrina od nepovoljnih atmosferskih prilika. Radi racionalizacije troškova, rashladne vitrine, koje su uklonjene sa pijace „Skadarlija“ su pregledane, popravljene, očišćene i postavljene na pijaci „Banovo brdo“. Zbog bolje preglednosti i funkcionalnosti na pijačnom platou posebno su izdvojeni delovi za prodaju jaja, mlečnih i suvomesnatih proizvoda. Postavljena je rasveta u ovom delu pijačnog platoa, a prolaz za kupce je prekriven leksanom kako bi se obezbedila ugodnija kupovina.

Vodeći računa o interesu zakupaca i kupaca, „Gradske pijace“ će u narednom periodu završiti postavljanje zaštite od vetra, novih boksova za cveće, kao i reorganizaciju pijačnih tezgi, kako bi se omogućila dostava robe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Četvrtak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana