Zatvoren putni prelaz preko pruge u Batajnici studio b, beoinfo

Objavljeno: 26.07.2022. 10:08 Izmenjeno: 26.07.2022. 10:08

Zajedno sa nadvožnjakom, ovim projektom obuhvaćena je rekonstrukcija i izgradnja više od 1.400 metara okolnih saobraćajnica.

Budući da su završeni radovi na izgradnji nadvožnjaka dužine 288 metara preko pruge u Batajnici, da je postavljena signalizacija i uspostavljena saobraćajna veza između Ulice Carice Jelene i Šangajske, izvođači radova na modernizaciji i rekonstrukciji brze pruge će 26. jula otpočeti radove na postavljanju zaštitne ograde, čime će biti zatvoren putni prelaz u neposrednoj blizini železničke stanice Batajnica, saopštili su iz Gradske opštine Zemun.

Drumski saobraćaj ostaje otvoren na putnom prelazu ranžirne stanice Ostružnica – Batajnica, a građanima je na raspolaganju i pešačko-biciklistički pothodnik u železničkoj stanici Batajnica.

Izgradnju nadvožnjaka u Batajnici pokrenula je Gradska opština, kojim je premošćen prelaz preko četiri koloseka brze pruge i omogućena nesmetana saobraćajna komunikacija žitelja naselja Šangaj sa centrom Batajnice.

Zahvaljujući opštinskoj inicijativi izgrađena je i nova saobraćajna veza u produžetku Belegiške ulice u dužini od 3,6 kilometara, koja se koristi za teretni saobraćaj, dok se ne izgrade sve pristupne saobraćajnice koje će biti povezane sa nadvožnjakom.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana