Za vikend brojne izmene režima saobraćaja Studio B, Beoinfo

Objavljeno: 25.09.2020. 16:05 Izmenjeno: 25.09.2020. 16:05

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštenja o izmenama saobraćaja zbog radova.

Tokom izvođenja radova na montaži čelične konstrukcije pešačko-biciklističkog prelaza kod „Ada mola”, doći će do izmene režima saobraćaja javnog gradskog prevoza od 26. septembra, od 21 sat do 27. septembra, do 5 sati ujutru.

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopštili su da će tokom radova doći do zatvaranja prilaza Radničkoj ulici iz Paštrovićeve, u oba smera, dok će Radnička biti prohodna u oba smera. Na prilazu iz smera Obrenovca, kako se navodi, biće prohodna samo leva saobraćajna traka, uz razdelno ostrvo.

Vozila sa linija 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88, 37N, 51N, 56N i E2 će u smeru od Požeške ulice do Beogradskog sajma saobraćati trasom: Požeška – Bulevar vojvode Mišića – petlja „Careva ćuprija” – Bulevar vojvode Mišića i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno, navodi se u saopštenju.

 

Promene u radu linija javnog prevoza tokom izvođenja radova na izgradnji petlje „Petlovo brdo”

Tokom izvođenja radova na izgradnji petlje „Petlovo brdo” doći će do promena u radu linija javnog prevoza od 26. do 29. septembra, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

U prvoj fazi radova doći će do zatvaranja lokalnog puta Rakovica–Železnik  (Kružni put Kijevo).

Vozila javnog prevoza će na liniji 54, u smeru ka Rakovici, saobraćati trasom: Avalska – ulazna rampa na Ibarsku magistralu u smeru ka Lazarevcu – petlja „Orlovača” – Ibarska  magistrala u smeru ka Beogradu – lokalni put Rakovica–Železnik – Kružni put – Kijevo i dalje redovnom trasom.

U smeru ka Železniku saobraćaće se ulicama: Miška Kranjca, Pilota Mihaila Petrovića, Ibarskom  magistralom u smeru ka Lazarevcu, silaznom rampom, lokalnim putem Rakovica–Železnik  (Avalska ulica) i dalje redovnom trasom.

Vozila na liniji 521 saobraćaće u redovnom smeru ka Železniku, dok će u smeru ka Vidikovcu ići sledećom strasom: Avalska – ulazna rampa za Ibarsku magistralu u smeru ka Lazarevcu – petlja „Orlovača” – Ibarska  magistrala u smeru ka Beogradu i dalje redovnom trasom.

U toku druge faze radva doći će do zatvaranja ulazno-izlazne rampe na petlji „Petlovo brdo” kojom se saobraćaj spušta sa Ibarske magistrale u smeru ka Beogradu na lokalni put Rakovica–Železnik  (Kružni put Kijevo) od 30. septembra do 4. oktobra. Tokom izvođenja radova, vozila na liniji 521 saobraćaće u smeru ka Železniku redovnom trasom, a u smeru ka Vidikovcu saobraćaće sledećom deonicom: Avalska – ulazna rampa na Ibarsku magistralu u smeru ka Lazarevcu – petlja „Orlovača” – Ibarska magistrala u smeru ka Beogradu i dalje redovnom trasom.

U trećoj fazi doći će do zatvaranja lokalnog puta Rakovica–Železnik  (Kružni put Kijevo) u visini raskrsnice sa Ibarskom  magistralom, kao i ulazno-izlazne rampe na petlji „Petlovo brdo” kojom se saobraćaj spušta sa Ibarske  magistrale u smeru ka Beogradu na lokalni put Rakovica–Železnik  (Kružni put Kijevo) od 5. do 10. oktobra. Radovi će se izvoditi tako što će u toku dana na sat vremena biti zatvoren za saobraćaj lokalni put Rakovica–Železnik (Kružni put Kijevo), pa zatim na sat vremena otvoren i tako naizmenično, navodi se u saopštenju.

Tokom izvođenja radova vozila javnog prevoza na liniji 54 će saobraćati u smeru ka Rakovici sledećom trasom: Avalska – ulazna rampa na Ibarsku magistralu u smeru ka Lazarevcu – Petlja „Orlovača” – Ibarska  magistrala u smeru ka Beogradu – Ulica pilota Mihaila Petrovića – Miška Kranjca i dalje redovnom trasom. U smeru ka Železniku vozila će se kretati trasom: Miška Kranjca – Pilota Mihaila Petrovića – Ibarska magistrala u smeru ka Lazarevcu – silazna rampa na lokalni put Rakovica–Železnik  (Avalska ulica) i dalje redovnom trasom.

U poslednjoj fazi će se izvoditi radovi na desnoj strani kolovoza u smeru ka Lazarevcu, na delu od skretanja za prodajni objekta METRO do pozicije koja se nalazi ispred ulazno-izlazne rampe na petlji „Petlovo brdo”, kojom se saobraćaj spušta sa Ibarske magistrale u smeru ka Lazarevcu na lokalni put Rakovica–Železnik  (Avalska) od 9. do 12. oktobra. Tokom izvođenja radova za saobraćaj ostaje slobodna širina kolovoza Ibarske magistrale od po tri metra u oba smera, navodi se u saopštenju.

 

Tokom radova u Zaplanjskoj, izmene na linijama 26 i 26N

Tokom izvođenja radova u Zaplanjskoj ulici na Voždovcu, od 28. septembra do 27. oktobra doći će do izmena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Zbog potpunog zatvaranja kolovoza u Zaplanjskoj ulici, vozila sa linija 26 i 26N će u oba smera saobraćati ulicama: Kruševačkom, Husovom, Ljubićkom, Kumodraškom, Darvinovom, Zaplanjskom i dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta, ističe se u saopštenju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 14°C

Pretežno vedro

Nedelja
Promenljivo oblačno

Max: 24°C
Min: 11°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana