Za vikend besplatno odnošenje kabastog otpada Beoinfo

Objavljeno: 04.07.2019. 11:25 Izmenjeno: 04.07.2019. 12:54

Ekipe JKP „Gradska čistoća” će za vikend, 6. i 7. jula, besplatno odnositi kabasti otpad sa beogradskih ulica. Sugrađani nepotrebne kabaste stvari mogu da ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe „Čistoće” ukloniti.

Ova besplatna akcija tradicionalno se sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu. Sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada o tome mogu obavestiti službu „Pozivni centar”, koji je dežuran svakog prvog vikenda u mesecu od 6 do 14 časova, na broj telefona koji je besplatan 0800-000-807.

JKP „Gradska čistoća” apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao na javnim površinama ostalim danima u mesecu kada se ta usluga naplaćuje.

Odnošenje kabastog otpada je besplatno samo za građane Beograda. Pravni subjekti i preduzetnici uslugu odnošenja kabastog otpada mogu koristiti kad god imaju potrebu za tim i po izuzetno povoljnim cenama, a usluga se plaća po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati. Sve informacije o cenama i uslugama „Gradske čistoće” dostupne su i na sajtu www.gradskacistoca.rs.

JKP „Gradska čistoća” podseća sugrađane da građevinski otpad poput šuta ne spada u kabasti otpad. Odnošenje šuta je usluga koja se plaća u skladu sa cenovnikom vanrednih usluga „Čistoće”, a za sva fizička lica obezbeđuju se besplatni džakovi za šut.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 25°C

Pretežno oblačno

Petak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 25°C
Min: 17°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana