Vulin:Policija u Kopnenoj zoni bezbednosti na visini zadatka Tanjug

Objavljeno: 03.05.2021. 15:42 Izmenjeno: 04.05.2021. 10:39

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kopnenoj zoni bezbednosti i u vreme praznika ispunjavaju svoje zadatke i čuvaju sigurnost na administrativnoj liniji, poručio je resorni ministar Aleksandar Vulin

FOTO TANJUG/ MUP REPUBLIKE SRBIJE/ MARKO OBRADOVIC/ nr

„Dok su oni ovde, možemo da budemo sigurni da je život u Srbiji miran i da će tako i ostati“, poručio je Vulin nakon obilaska pripadnika policije u Kopnenoj zoni bezbednosti, saopštilo je Ministarstvo.

Vulin kaže da je u Kopnenoj zoni bezbednosti sve mirno i sigurno, jer, ističe, policijski službenici svakodnevnim teškim, upornim i strpljivim radom to omogućavaju.

„Za policiju nema praznika. Tu su da bi naš svakodnevni život tekao bez uznemiravanja i bez problema“, rekao je on.

Naglasio je da, u danima kada se slavi Hristovo vaskrsenje, ne smemo zaboraviti Srbe na Kosovu i Metohiji koji žive teško i bore se za osnovna ljudska prava, kao ni sunarodnike u Crnoj Gori, Republici Srpskoj, Federaciji BiH, Hrvatskoj i Sloveniji.

„Ne smemo da zaboravimo da Srbi gde god da su, kada nemaju svoju državu, svog policajca, učitelja, lekara, sudiju, nemaju ni prava, ni pravde. Zato smo mi tu“, poručio je ministar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Petak
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana