Vulin:Podneo sam tužbu protiv Aleksića zbog Jovanjice Tanjug

Objavljeno: 05.12.2019. 16:29 Izmenjeno: 05.12.2019. 16:29

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić danas priznao da govori neistine vezane za Jovanjicu i naveo da je u predao tužbu protiv njega.

 

„Da se ne bi sve završilo samo na njegovom priznanju da laže, ja sam u petak predao tužbu protiv lažova Aleksića“, naveo je Vulin u pisanoj izjavi.

Vulin je dodao da će mu biti veliko zadovoljstvo da na sudu pokaže da je 2015. godine, na Jovanjici, pred kamerama, brao paradajz, a da će Aleksić na sudu da prizna zašto je lagao da je on sam (Vulin) 2015. mogao da zna šta će MUP pronaći 2019. godine.

Prema njegovim rečima, „pošto više ne može da održava laži“, Aleksić je prestao da govori kako je Koluvija zvao Andreja Vučića.

„I ne traži više ni da se njegove izjave provere, ne poziva tužilaštvo. Ne priča kako mu javljaju iz MUP-a, listinzi i telefoni Andreja Vučića nisu više bitni. Aleksić i ne može da se seti šta je lagao prošlog puta“, rekao je Vulin reagujući na današnje navode Aleksića u slučaju Jovanjica.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Grmljavina

Trenutna temperatura 15°C

Grmljavina

Utorak
Moguća kiša

Max: 18°C
Min: 10°C

Moguća kiša

Vremenska prognoza za 5 dana