Vulin:Građani dobro izabrali,svi Srbi dobili svog predsednika tanjug

Objavljeno: 31.05.2022. 14:39 Izmenjeno: 02.06.2022. 10:50

Naveo je da je Srbija danas još jednom razumela zašto je njen izbor ispravan.

Srbija i Srbi gde god da žive pratili su zakletvu svog predsednika, a Vučić se obratio i svetu i srpskom svetu u nikada težem i komplikovanijem trenutku u međunarodnim odnosima ali nije dopustio da mu bilo koji pritisak promeni politiku čuvanja vojne neutralnosti i interesa Srbije, kaže ministar policije Aleksandar Vulin.

„Posle njegovog govora nismo dobili nijednog neprijatelja i nismo izgubili nijednog prijatelja, sačuvali smo samopoštovanje, ali i zaslužili poštovanje drugih. Teško je naći državnika koji ima Vučićevu hrabrost da velikim silama u trenutku pogubne i razarajuće histerije koja vlada svetom kaže istinu o stradanju Srbije i Srba, ali i istinu o gaženju međunarodnog prava i posledicama agresije NATO pakta na SR Jugoslaviju 1999. godine“, kazao je Vulin.

„Da li bilo ko, pa i oni koji su glasali za Vučićeve protivkandidate mogu da ih zamisle na istom mestu i u njima, u teškom trenutku, prepoznaju i hrabost i veštinu i poštovanje prošlosti i jasnu viziju budućnosti. Građani Srbije su dobro izabrali, a svi Srbi su dobili svog predsednika“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova nakon što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio zakletvu u Skupštini Srbije i time započeo svoj drugi petogodišnji mandat.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno vedro

Nedelja
Pretežno sunčano

Max: 35°C
Min: 22°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana