Vulin: Zahvalnost dr. Noju i nemačkoj partiji levice na principijelnom stavu o KiM Studio B

Objavljeno: 29.06.2020. 21:29 Izmenjeno: 01.07.2020. 12:01

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin razgovarao je sa poslanikom partije Die Linke, članom Bundestaga Savezne Republike Nemačke dr. Aleksanderom Nojem. Vulin je u razgovoru iskreno zahvalio dr. Noju i nemačkoj partiji levice Die Linke na principijelnom stavu po pitanju Kosova i Metohije i poštovanju suvereniteta i integriteta Srbije.

„Zahvaljujući hrabrim poslanicima nemačke levice Die Linke, čitava Nemačka i Evropa često imaju priliku da čuju punu istinu o Kosovu i Metohiji i položaju srpkog naroda koji tamo živi.

Pokret socijalista Vam je zahvalan što u Bundestagu jasno i nedvosmisleno podsećate na kršenje međunarodnog prava od strane Međunarodne zajednice na Kosovu i Metohiji i što imate hrabrosti da u Bundestagu kažete istinu koju ni Evropa, ni Nemačka ne vole uvek da čuju.

Dr. Aleksander Noj je iskreni i dosledni levičar, ali je, pre svega, iskreni borac za principe međunarodnog prava i prijatelj Srbije i srpskog naroda“, istakao je Vulin.

Poslanik Bundestaga dr. Aleksander Noj uputio je čestitke srpskom narodu, predsedniku PS-a Vulinu i predsedniku Srbije Vučiću povodom ostvarenog izbornog rezultata. On je čestitao na velikoj i ubedljivoj pobedi liste koju predvodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na kojoj se nalazi i svoj doprinos daje i Pokret socijalista.

Vulin je zahvalio dr. Noju na iskrenim čestitkama i uputio mu poziv da bude gost Pokreta socijalista u Beogradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Oblačno

Trenutna temperatura 8°C

Oblačno

Subota
Promenljivo oblačno

Max: 16°C
Min: 9°C

Promenljivo oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana