Vulin: Tolika mržnja i gadost nisu viđeni Tanjug

Objavljeno: 15.02.2020. 18:58 Izmenjeno: 15.02.2020. 18:58

Ministar odbrane i predsednik PS Aleksandar Vulin izjavio je večeras da tolika mržnja , sa toliko gadosti, nikada nije viđena u javnom životu Srbije kao što je to napisano u tvitu Sibina Vukadinovića.

„Srbija je navikla na gadosti koje dolaze od ljotićevaca iz Dveri ali poslednja izjava saradnika Boška Obradovića je toliko odvratna da niko ni u najbolesnijim snovima ne bi mogao da zamisli da će neko tako nešto napisati i objaviti“, naveo je Vulin komentarišući tvit Sibina Vukadinovića u kome na najbrutalniji način vređa predsednika Vučića i njegovu ćerku.

On navodi da je to što je napisao gadno i pročitati.

„Ne znam koji roditelj može da bez iskrenog besa i gađenja pročita to što je napisao bliski saradnik Boška Obradovića za maloletnu ćerku Aleksandra Vučića“, ukazao je Vulin.

Prema njegovim rečima, Sibin Vukadinović, dokaz je da čovek može da bude najodvratnije biće koje je planeta Zemlja videla.

„I ne treba da se kaže da je u pitanju bolesnik, nema olakšavajućih okolnosti kao da ne zna šta radi, nema lečenja za tako loše ljude i za toliku mržnju. Jedini lek su zakoni koji će takve bednike poslati na robiju, a dok se to ne desi trpećemo iživljavanje ološa“, rekao je Vulin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Oblačno

Subota
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana