Vulin: Stasava nova generacija tzv.OVK koja bi da istrebi Srbe Tanjug

Objavljeno: 04.10.2020. 11:10 Izmenjeno: 05.10.2020. 09:35

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je  da napad na srpsku decu u školi u Donjoj Brnjici na KiM pokazuje da stasava generacija tzv. OVK koja bi da istrebi ono što je preostalo od Srba

„Zato što nije kažnjen niko za streljanje srpske dece u Goraždevcu, zato što niko nije osuđen za ubistvo dvogodišnjeg Danila Cokića, zato što nije osuđena generacija ubica iz devedesetih, odrasla je nova generacija ubica naslednika terorista tzv. OVK“ naveo je Vulin u izjavi za javnost.

Istoče da napad na srpsku decu u školi u Donjoj Brnjici pokazuje da stasava generacija koja bi da istrebi ono što je preostalo od Srba. „Srećom, ovaj put ni jedno srpsko dete nije ubijeno, a šta će se desiti ako u nekom sledećem napadu ne bude takve sreće, hoće li nam tada portparol EU tražiti da se obe strane uzdrže? EU i KFOR, umesto što lobiraju za priznanje tzv. Kosova i traže od Srbije da prizna teritoriju pod upravom narko klanova za državu, treba da nađu napadače na srpsku decu, pre nego što neko dete bude ubijeno. Sva odgovornost je na njima i njihovoj savesti, ako savesti imaju“, kazao je ministar Vulin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 16°C

Pretežno oblačno

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 23°C
Min: 14°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana