Vulin: Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminal Tanjug

Objavljeno: 16.08.2021. 18:50 Izmenjeno: 16.08.2021. 18:52

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je u Kraljevu da Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminal i korupciju i da će se policija snažno i odlučno obračunati sa svima onima koji krše zakon

Vulin je, posle sastanka sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Kraljevu, istakao da će svako ko se ogreši o zakon, ma ko to bio, snositi posledice i sankcije, saopštio je MUP.

“Srbija u borbi protiv kriminala ima rezultate sa kojima možemo da se ponosimo, ali nikada ne smemo stati i biti zadovoljni. Moramo uvek biti korak ispred kriminalaca i ne smemo dozvoliti da više ikada bilo koja organizovana kriminalna grupa ojača“, istakao je Vulin.

Ministar je pohvalio rad Policijske uprave u Kraljevu, a posebno njeno angažovanje tokom obezbeđenja nedavne manifestacije „Love fest“, koji je prošao bez incidenata i tokom kojeg je policija imala više od 90 zaplena narkotika.

Istakao je da prioritet rada svake policijske uprave, pa i Kraljeva, mora biti visok stepen bezbednosti svih građana i očuvanje njihove imovine.

Vulin se nakon sastanka sa rukovodiocima Policijske uprave Kraljevo, sastao i sa gradonačelnikom Kraljeva Predragom Terzićem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Vedro

Trenutna temperatura 22°C

Vedro

Utorak
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 21°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana