Vulin: Srbi, srećan nam praznik, čuvajmo jedni druge tanjug

Objavljeno: 15.09.2022. 10:40 Izmenjeno: 16.09.2022. 14:12

stu zastavu Srbi su vekovima nosili, sanjajući ujedinjenje i slobodu. Slobodu smo izborili, srećan nam praznik“, navodi se u čestitki ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin uputio čestitku celokupnom srpskom narodu povodom obeležavanja državnog praznika Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

„Svim Srbima gde god da žive i svima koji Srbiju doživljavaju kao svoju otadžbinu čestitam Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

Predsednik Aleksandar Vučić, kao predsednik svih Srba, znajući koliko je važno srpsko jedinstvo, pokrenuo je zajedničko obeležavanje važnih datuma sa Republikom Srpskom, a Dan nacionalne zastave je datum koji obeležavaju svi Srbi gde god da žive“, naveo je Vulin, saopštio MUP.

„Srbi moraju da budu jedinstven politički narod i obeležavanje zajedničkih praznika je način da pokažemo snagu i jedinstvo svima koji u našem nejedinstvu traže način da nas umanje i razdvoje. Srbi, srećan nam praznik, čuvajmo jedni druge da bismo sačuvali Srbiju, Republiku Srpsku i sve zemlje gde Srbi žive.

I

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 32°C

Pretežno vedro

Subota
Sunčano

Max: 34°C
Min: 22°C

Sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana