Vulin sa donatorima obišao porodicu Gajić u Sitnici u RS Tanjug

Objavljeno: 08.01.2022. 15:15 Izmenjeno: 08.01.2022. 20:55

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je , u Sitnici u Republici Srpskoj, porodicu Miloša Gajića, samohranog oca četvoro dece, kojoj je na njegovu incijativu „Naša banka“ donirala sredstva za sanaciju i renoviranje kuće.

foto Tanjug

 

Vulin je predstavnicima donatora Dejanu Vukliševiću iz „Naše banke“ i Bojanu Galiću iz građevinske firme „Galens invest“, koji su zajedno sa njim obišli porodicu, zahvalio na pruženoj pomoći i visokom stepenu društvene odgovornosti koju su pokazali.

U ime porodice, donatorima i ministru Vulinu zahvalio se 14-godišnji Jovan Gajić, koji je prodavajući maline kako bi prehranio porodicu privukao pažnju medija i ukazao na problem ove porodice, saopštio je MUP Srbije.

Jovan i njegova braća i sestra prošle godine ostali su bez majke, a brigu o njima vodi otac Miloš, građevinski radnik.

Primanja su mala, pa su i deca preuzela na sebe deo posla kako bi zaradili za život. Posla se nije libio ni najmlađi Jovan koji je prošlo leto prodavao maline ali i pomagao ocu u njegovom poslu, donosio cigle, mešao malter i kaže da mu ništa nije bilo teško.

Zavoleo je posao uz oca i želja mu je da bude građevinski inženjer.

„Pokušavali smo da zaradimo i borili smo se kroz život. Kuća je sređena, bolje je, lepše, toplije. Svako od nas četvoro dobilo je sada svoju sobu“, rekao je Jovan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 11°C

Delimično oblačno

Četvrtak
Malo i umereno oblačno

Max: 19°C
Min: 8°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana