Vulin: Priprema se medijska grupacija za napad na Vučića Tanjug

Objavljeno: 07.06.2018. 20:00 Izmenjeno: 07.06.2018. 20:00

U Srbiji se priprema medijska grupacija koja će napadati Aleksandra Vučića i njegove saradnike, sa ciljem promene vlasti na ulici, „kada već na izborima ne može“, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

Aleksandar Vulin je, komentarišući najavljenu prodaju „Dajrekt medije“ kompaniji „Junajted medija“, rekao da „trgovina medijima i okupljanje tajkuna“ predstavlja „početak svakog napada na Vučića i Vladu Srbije“, saopštilo je resorno ministarstvo.

„Pre beogradskih izbora Dragan Đilas je prodao zgradu jedne od desetina svojih kompanija Draganu Šolaku ili KKR, a sada je istom čoveku ili firmi prodao i Dajrekt mediju, istu onu koju je već jednom prodao čudno zaboravljenom bugarskom biznismenu“, kaže Vulin.

Vulin je dodao da „mediji ćute, svesni da se stvara sila koja će kontrolisati marketinške budžete i tako određivati ko i kako piše“.

„Novinarska udruženja ne strahuju od monopola, jednoumlja ili otpuštanja kolega, zadovoljna što rukovodstvo NUNS uzima ogromne pare od Đilasa. Niko od nezavisnih tela ne vidi problem što političari finansiraju medijska udruženja i tako kupuju njihovo vatreno obračunavanje sa političkim protivnicima Đilasa“, smatra Vulin.

Prema njegovim rečima, „u Srbiji se priprema medijska grupacija koja treba da napada Vučića i njegove najbliže saradnike i porodicu, ali i da, kako je mnogo puta već Đilas najavio, promeni vlast na ulici kada već na izborima ne može“.

„O onom ko se usudi da upozori na Đilasa, Šolaka, KKR i of šor kompanije koje su vlasnici našeg tržišta marketinga, ali i političari koji hoće da vladaju Srbijom, pokrenuće se lavina napada. Tako će se o predsedniku i njegovim saradnicima govoriti i pisati svaka laž, a o Đilasu i Šolaku ni jedna istina. Mafijaškoj hobotnici ništa osim promene vlasti bez izbora neće biti dovoljno“, istakao je ministar Vulin.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Delimično oblačno

Trenutna temperatura 12°C

Delimično oblačno

Sreda
Mogući pljuskovi

Max: 18°C
Min: 9°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana