Vulin: Pripadnici Interventne 92 najveći saveznici građana Tanjug

Objavljeno: 16.02.2022. 13:03 Izmenjeno: 04.03.2022. 18:14

Nastavićemo da jačamo bezbednosni sektor, da ga opremamo, ali najvažnije od svega, za vaš uporan i pošten rad uvek ćete imati našu podršku“, poručio je ministar.

foto Tanjug

 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici Interventne jedinice 92 najveći saveznici građana u očuvanju javnog reda i mira i njihove bezbednosti i još jednom pozvao građane da poštuju i cene rad pripadnika ove jedinice koja je tu da pomogne i učini sve da naša država i naša prestonica budu sigurne i bezbedne.

Vulin je danas obišao patrole Interventne jedinice 92 gde se na licu mesta uverio u njihov požrtvovan i marljiv rad i ocenio da su pripadnici ove jedinice uvek tu kada je najteže, da za njih nema praznika, te da su spremni da u svakom trenutku osiguraju bezbednost građana i savladaju kriminalce.

„Zbog onoga što činite za naše građane, zbog spremnosti da žrtvujete i sopstvene živote kako biste sačuvali bezbednost naših ulica, država će znati da vam se oduži. Nastavićemo da ulažemo u opremu, naoružanje, vozila, ali i da poboljšavamo materijalno stanje svih pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, jer su to svojim radom zaslužili“, poručio je ministar.

Dodao je da Beograd u poslednjih 40 godina nikada nije bio sigurniji i bezbedniji, što je rezultat upornog rada pripadnika Interventne jedinice 92, ali i cele Policijske uprave za grad Beograd na čelu sa načelnikom Veselinom Milićem.

„Obavljate jedan od najčasnijih, ali i najtežih poslova. Svakoga dana borite se sa bandama i kriminalcima koji bi da ugroze budućnost naše dece i u toj borbi imate punu podršku državnog vrha na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Nastavićemo da jačamo bezbednosni sektor, da ga opremamo, ali najvažnije od svega, za vaš uporan i pošten rad uvek ćete imati našu podršku“, poručio je ministar.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Četvrtak
Oblačno

Trenutna temperatura 3°C

Oblačno

Petak
Oblačno

Max: 6°C
Min: 3°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana