Vulin obišao VFC „Zastava film“ Tanjug

Objavljeno: 10.01.2018. 17:33 Izmenjeno: 10.01.2018. 17:33

Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas Vojnofilmski centar „Zastava film“, ustanovu koja funkcioniše u okviru Uprave za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane, istakavši tom prilikom da je Vojska čuvar tradicije i najviših vrednosti u našem društvu

„Upravo zbog toga, smatramo da sve ono što Vojska zna i hoće da pokaže i podeli sa čitavim našim društvom treba da bude predstavljeno i kroz “Zastava film“. Ove godine ćemo proizvesti i staviti na raspolaganje čitavoj javnosti, svakoj zainteresovanoj televiziji, školi ili omladinskom kampu, vinjete koje će govoriti o našoj istoriji“, rekao je on.

„Zastava film“ će napraviti veći broj osvrta na najznačajnije istorijske događaje u našem narodu i dati mogućnost da u najsavremenijoj tehnologiji sve to vidimo, zapamtimo i podelimo, dodao je Vulin.

Tokom današnjeg obilaska, Vulinu su prikazana i dva pilot projekta te vojnofilmske ustanove – jedan o najznačajnijih događaja iz naše bogate vojničke istorije i drugi o kodeksu časti, navodi se u saopštenju Ministarstva pravde.

Vojnofilmski centar „Zastava film“ obavlja poslove vezane za proizvodnju informativnih, filmskih, video i multimedijalnih proizvoda namenjenih za informisanje javnosti o aktivnostima Ministarstva odbrane, kao i za obučavanje i osposobljavanje komandi, jedinica, ustanova i pripadnika Vojske Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 22°C

Pretežno vedro

Nedelja
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 32°C
Min: 20°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana