Vulin: NATO kandidati bi da zavade Srbe Tanjug

Objavljeno: 05.02.2022. 14:16 Izmenjeno: 15.02.2022. 10:03

„Srbi treba da budu okupljeni i jedinstveni i Srbi treba da stvore „srpski svet“, naveo je Vulin.

Predsednik Pokreta socijalista i ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je, povodom snimka koji je na društvenim mrežama objavio Dragan Ðilas o takozvanom „uvozu“ glasova iz Republike Srpske, da „lažna elita iz kruga dvojke, slučajni Srbi okupljeni u Ðilasovom preduzeću Multikom, ne vole Srbiju, ali posebno ne vole Srbe iz Republike Srpske“.

„Zato i lažu kako su oni glasačka mašina bez volje. Snimci iz kojih ne može ništa da se zaključi ne služe da dokažu bilo šta, već za svrhu imaju da zavade Srbe sa obe strane Drine. Ono što nije uspeo čak ni NATO sada treba da uspeju NATO kandidati Ðilas i Ponoš“, saopštio je Vulin.

„U tome će ih sprečavati stranci, ali i slučajni Srbi. Koliko novca je Ðilas posakrivao po svetu, Multikom bi mogao da plati i zaposli sve slučajne Srbe, ali čak ni Ðilas nema toliko miliona koliko je Srba sa obe strane Drine koji žele da stvore „srpski svet“, navodi Vulin.

„Laži o Srbima iz Republike Srpske koji u zamenu za državljanstvo glasaju na izborima nisu iz Ðilasove glave, to je rad stranih službi koje bi da Srbe posvađaju i podele“, rekao je predsednik PS-a i ministar policije Aleksandar Vulin, kako je saopštio Pokret socijalista.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Sreda
Pretežno oblačno

Trenutna temperatura 6°C

Pretežno oblačno

Četvrtak
Oblačno

Max: 7°C
Min: 4°C

Oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana