Vulin: FBI nije učestvovao u razbijanju bande Belivuk-Miljković, neću dozvoliti da se srpska policija potcenjuje Studio B

Objavljeno: 03.08.2021. 12:49 Izmenjeno: 03.08.2021. 12:49

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin održao je kolegijum sa rukovodiocima Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd i čestitao svim pripadnicima beogradske policije na tome što su učestvovali u razbijanju zločinačkog klana Belivuk-Miljković.

Naglasio je da je hapšenje ove kriminalne grupe isključivo rezultat rada srpskih organa gonjenja, policije, Bezbednosno-informativne agencije i Tužilaštva za organizovani kriminal i da u razbijanju ove grupe nije učestvovao ni FBI niti bilo koja druga strana.

„Čestitam srpskim pripadnicima policije koji su razbili klan Belivuk-Miljković.

FBI nije učestvovao u razbijanju ove bande i neću dozvoliti da se rad srpske policije potcenjuje. Srbija vam je sa pravom zahvalna“, poručio je Vulin.

Kolegijumu je prisustvovao i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić koji se takođe zahvalio svim pripadnicima beogradske policije na hrabrosti koju su pokazali prilikom razbijanja klana Belivuk-Miljković.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Slab sneg

Trenutna temperatura 0°C

Slab sneg

Nedelja
Moguć sneg

Max: 2°C
Min: 0°C

Moguć sneg

Vremenska prognoza za 5 dana