Vuleta: Dala sam sve od sebe, ali ima dana kada ne ide sve po planu tanjug

Objavljeno: 05.03.2023. 20:24 Izmenjeno: 06.03.2023. 10:17

„Nije uvek sve vezano za zlato, ali posle svega moram da budem ponosna pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim sa povredom“, navela je Vuleta.

Srpska atletičarka Ivana Vuleta izjavila je  da je dala sve od sebe da ostvari što bolji rezultat na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu. Vuleta je osvojila bronzu rezultatom 6,91 metar, skokom iz pete serije. U prvoj seriji Vuleta je skočila 6,76 metara, u drugoj 6,79, a u trećoj 6,66 metara. Ona je u četvrtoj seriji ostvarila skok od 6,77 metara, a u poslednjoj 6,90 metara. „Dala sam sve od sebe, ali jednostavno ima dana kada vam nešto ide i dana kada ne ide sve po planu. Pokušala sam da uradim sve, bila sam spremna za taj skok, ali šta je tu je, nakon svega ne mogu da ne budem ponosna“, izjavila je Vuleta, preneo je Srpski atletski savez. Zlatnu medalju osvojila je Britanka Džazmin Sojers skokom od sedam metara. Srebro je pripalo Italijanki Larisi Japikino rezultatom 6,97 metara. „Nije uvek sve vezano za zlato, ali posle svega moram da budem ponosna pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim sa povredom“, navela je Vuleta.

Srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je  bronzanu medalju u skoku u dalj na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Istanbulu. Vuleta je do bronze stigla skokom od 6,91 metar, koji je ostvarila u petoj seriji. Zlatna medalja pripala je Britanki Džasmin Sojers, koja je preskočila sedam metara. Srebro je osvojila Italijanka Larisa Japikino sa 6,97 metara. Vuleta je u prvoj seriji ostvarila rezultat od 6,76 metara. Ona je u drugoj seriji imala skok od 6,79 metara, a u narednoj 6,66 m. Srpska atletičarka je potom skočila 6,77, a u petoj seriji ostvarila je najduži skok od 6,91 metar. Vuleta je u poslednjoj seriji imala rezultat od 6,90 metara.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić čestitao je  najboljoj srpskoj atletičarki Ivani Vuleti bronzanu medalju, osvojenu na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Istanbulu u skoku u dalj. „Ivanina bronzana medalja sija zlatnim sjajem! Ona nas je ponovo obradovala osvojivši trofej u Istanbulu, pored velike konkurencije. Njeni naporni trenizi i posvećenost, kao i požrtvovanost u dosezanju visokih rezultata kojima ispisuje istoriju sporta, snažan su motiv novim generacijama. Hvala joj što je još jednom pokazala da je naš najbolji predstavnik i ambasadorka – kako Novog Sada, koji je ponosan na nju, tako i Srbije. Želimo joj sportsku sreću u svim daljim takmičenjima“, naveo je Đurić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Subota
Vedro

Trenutna temperatura 8°C

Vedro

Nedelja
Mogući pljuskovi

Max: 17°C
Min: 7°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana