Vukoičić: Rasprava Jeremića sa tviterašima rezultat nagomilanog besa i političkih frustracija Studio B

Objavljeno: 25.02.2021. 17:54 Izmenjeno: 25.02.2021. 18:30

Skanadlozna rasprava Vuka Jeremića sa tviterašima u kojoj je lider Narodne stranke izneo niz uvreda na račun pojedinih korisnika objašnjava zašto je odavno izgubio podršku naroda, ocenjuju naši sagovornici

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić upustio se u skanadolznu raspravu s pratiocima na Tviteru. Nakon što je jedna korisnica navela da se Jeremić okoristio o festival kućnih ljubimaca, usledio je njegov odgovor pun uvreda, psovki, ali i jezivih pretnji. Poznavaoci političkih prilika takav Jeremićev istup smatraju nedopustivim.

Urednik u Srpskom telegrafu Borislav Kašanski navodi da takav Jeremićev istup najbolje svedoči o tome kakav je on kao čovek. Politikolog Jelena Vukoičić smatra da je rasprava Vuka Jeremića sa korisnicima Tvitera rezultat nagomilanog besa i političkih frustracija.

Naši sagovornici saglasni su u oceni da je sramna Jeremićeva rasprava s tviterašima, u kojoj je koristio prostački, uličarski rečnik, izraz njegove političke nemoći.

Sagovornici Studija B podsećaju da je Vuk Jeremić dugo godina političar i da je kao takav izložen kritici javnosti. Zato, kako naglašavaju, ne sme sebi da dozvoljava takve istupe.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Ponedeljak
Slaba kiša

Trenutna temperatura 5°C

Slaba kiša

Utorak
Mogući pljuskovi

Max: 9°C
Min: 2°C

Mogući pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana