Vučić: Napadima na moju decu žele da me slome da bi mogli da se vrate na vlast

Objavljeno: 12.06.2020. 08:20 Izmenjeno: 12.06.2020. 22:58

Napadima na moju decu žele u potpunosti da me slome, da bi mogli da se vrate na vlast i pljačkaju zemlju i uništavaju „budimke“ širom Srbije, ali u tome neće uspeti, rekao  predsednik Vučić, posle najnovijih napada na njegovog sina Danila.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga kao oca boli kampanja koja se vodi protiv njegovog sina Danila.

On je, u Požegi, na pokretanju rada Budimke, rekao da je „običan otac“, možda ne ni najbolji na svetu, možda svojoj deci nije poklonio dovoljno pažnje i vremena, možda nije umeo sa njima, ali da ga naravno boli ova kampanja.

Politički, kaže da veruje da je nekima ideja da ga slome na tome, da se zapita šta mu sve ovo treba, jer su mu, kao i svakom roditelju, deca važnija od svega.

Napadima na moju decu žele u potpunosti da me slome da bi mogli da se vrate na vlast i pljačkaju zemlju i uništavaju „budimke“ širom Srbije, rekao je Vučić.

Poručuje im da njega mogu da „udaraju“ i da pokušaju politički da ga pobede.

„Izborićemo se svi zajedno i pobedićemo“, poručio je Vučić

Upitan kako komentariše to što se portal Krik koji je započeo kampanju protiv njegovog sina Danila finansira delom iz EU fondova i da li mu se iko iz EU, osim Sema Fabricija kao šefa Delegacije EU u Srbiji, obratio tim povodom, Vučić je rekao:

„Želim im da ne postoje nikakvi istraživački novinari koji će njihovu decu da lažno optužuju i uveren sam da im se to nikada u Srbiji dogodilo, jer Srbija do ovakvih slučajeva nije imala “kulturu“ napadanja bilo čije dece, pa čak ni dece političara. Ipak, vremena se menjaju i neki ljudi postaju suviše nervozni“.

Povodom novih objava protiv svog sina Danila Vučića, predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se u četvrtak uveče i poručio da posle ovoga više nema kud do da pobedi, kako kaže, sve njihove laži.

„Moj sin Danilo je pošten i pristojan mladić. Kriv je samo zato što je moj sin. Do njih, neodgovornih i nepristojnih, nikada niko nije deci političara crtao metu na čelu. Napadajući mi dete, doveli su me u ugao iz kojeg više nemam gde. Boriću se svom snagom i pobediću sve njihove laži. Obećavam im to“, naveo je Vučić na Instagram nalogu „budućnosrbijeav“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Petak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 11°C

Pretežno vedro

Subota
Malo i umereno oblačno

Max: 22°C
Min: 10°C

Malo i umereno oblačno

Vremenska prognoza za 5 dana