Vučić:Meseci pred nama neće biti laki,očekujem mnogo pritisaka i pretnji oko KiM tanjug

Objavljeno: 29.08.2023. 10:43 Izmenjeno: 02.09.2023. 10:13

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da meseci pred nama neće biti laki i da očekuje mnogo pritisaka i pretnji i sprovođenja tih pretnji u delo na KiM. „Čini mi se da meseci pred nama neće biti laki i očekujem mnogo pritisaka i pretnji i sprovođenja tih pretnji u delo na KiM od strane onih […]

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da meseci pred nama neće biti laki i da očekuje mnogo pritisaka i pretnji i sprovođenja tih pretnji u delo na KiM. „Čini mi se da meseci pred nama neće biti laki i očekujem mnogo pritisaka i pretnji i sprovođenja tih pretnji u delo na KiM od strane onih koji su nedovoljno odgovorni i ne razumeju da mir nije samo interes Srba, već i Albanaca“, rekao je Vučić tokom obilaska završnih radova na kompletnoj rekonstrukciji mosta preko reke Mlave u Petrovcu, koji je deo regionalnog puta. Ali, kada vidite koliko drugih problema u svetu ima, dobro je kada možete da gradite i radite i osigurate kakvu takvu budućnost našoj deci, naveo je Vučić.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će sačekati prvo da se formira crnogorska vlada i kako se stvari odvijaju, pa će tek onda komentarisati. On je na pitanje novinara kakvu poruku šalje to što u novoj vladi Crne Gore neće biti predstavnika Srba, a biće predstavnici stranke Mila Đukanovića, rekao da ne želi da se meša u unutrašnja pitanja Crne Gore. „Bavićemo se pitanjem našeg naroda i političkim delovanjem, ali prvo da se formira vlada. Mi poštujemo Crnu Goru, cenimo je i sačekaćemo da vidimo kako stvari idu, pa ćemo komentarisati“, rekao je Vučić.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
Pretežno vedro

Trenutna temperatura 26°C

Pretežno vedro

Sreda
Poslepodnevni pljuskovi

Max: 26°C
Min: 16°C

Poslepodnevni pljuskovi

Vremenska prognoza za 5 dana