Vučićević. Jedina poruka Đilasovog SzS je „ubiti Vučića“ Studio B

Objavljeno: 02.12.2019. 12:34 Izmenjeno: 02.12.2019. 12:34

Jedina poruka Đilasovog Saveza za Srbiju jeste „ubiti Vučića“ na ovaj ili onaj način, jer samo tako bi uspeli da se domognu vlasti, kaže za Pink glavni i odgovorni urednik Infomera Dragan J. Vučićević.

On podseća da je podrška SzS opala i da sada ne iznosi ni deset odsto, ali da ipak smatraju da im vlast pripada, pa rade na tome da u zemlji izazovu haos, a od predsednika prave legalnu i legitimnu metu. Vučić ističe da sve što se sada dešava izuzetno podseća na period pred atentat na premijera Đinđića.

Naslovne strane na kojima su u predsednika Vučića uperene puške nose poruku koja je jasna, a na nju su prvi upozorili upravo oni koji nisu simpatizeri Vučićeve politike, kaže Vučićević. Novinar BIRNA-a Slobodan Georgiev, koji je sve samo ne Vučićevac, prvi je primetio da takva naslovnica nije normalna i istakao da se “to ne radi u zemlji u kojoj je ubijen premijer”. Čedomir Jovanović složio se da je ovakva objava skandalozna i neprimerena, a na kraju su i vlasnici nemačko-švajcarske firme, koja izdaje nedeljnik NIN, izjavili da je naslovnica neprimerena, te su je povukli, podseća Vučićević.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Povezane vesti

Vremenski podaci

Utorak
-

Trenutna temperatura 22°C

-

Sreda
Pretežno sunčano

Max: 29°C
Min: 19°C

Pretežno sunčano

Vremenska prognoza za 5 dana